995
Win Creatief met beton

Beton is veel meer dan een ruw bouwmateriaal! Het is duurzaam, gemakkelijk in gebruik en goedkoop, met andere woorden: het perfecte materiaal voor tijdloze woon- accessoires. Dat bewijzen de unieke, decoratieve projecten in dit boek.

Een originele deurstopper, handige magneten of vazen en bloempotten in alle soorten en maten... Laat je leiden door de inspirerende foto’s en de makkelijk te volgen instructies en experimenteer naar hartenlust met dit bijzondere materiaal. ISBN (9789044744651), prijs € 12,95, uitgeverij Deltas.

Wonenonline verloot 3 van deze leuke boekjes. Wil jij kans maken? Het enige wat je hoeft te doen is je in te schrijven voor onze nieuwsbrief en je maakt al kans. (ben je al lid, vul dan ook het formulier in om je deelname aan deze actie te bevestigen).


Wonenonline

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners