1227
Beat shelf

De Beat-Shelf is ontstaan uit de zoek tocht naar “een teken van leven”. Het meest archetypische beeld van “een teken van leven” bleek een hartslaglijn. Dat was de basis van een nieuw idee. De beat-shelf is een meubel waarbij vorm en functie zeer goed samen gaan. Geen boekenleggers of steunen meer nodig. Sta niet vreemd te kijken als het meubel meer aandacht trekt dan de spullen die erop staan.

HOE WORDT HET GEMAAKT

De Beat-Shelf is gemaakt van massief hout. De onderdelen worden gezaagd met behulp van een formaatzaag en een aantal zelfgemaakte hulpstukken. Hierna worden de delen met elkaar verlijmd en als finishing touch afgewerkt met meubel-olie. De Beat-Shelf heeft en ophangsysteem waarmee je hem met twee schroeven aan de muur hangt. Het ophangsysteem is onzichtbaar verwerkt in de achterzijde waardoor hij zonder poespas strak tegen de muur hangt.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners