1310
Beat shelf
Gepubliceerd: 22-11-2016 Laatste update: 06-06-2023

De Beat-Shelf is ontstaan uit de zoek tocht naar “een teken van leven”. Het meest archetypische beeld van “een teken van leven” bleek een hartslaglijn. Dat was de basis van een nieuw idee. De beat-shelf is een meubel waarbij vorm en functie zeer goed samen gaan. Geen boekenleggers of steunen meer nodig. Sta niet vreemd te kijken als het meubel meer aandacht trekt dan de spullen die erop staan.

HOE WORDT HET GEMAAKT

De Beat-Shelf is gemaakt van massief hout. De onderdelen worden gezaagd met behulp van een formaatzaag en een aantal zelfgemaakte hulpstukken. Hierna worden de delen met elkaar verlijmd en als finishing touch afgewerkt met meubel-olie. De Beat-Shelf heeft en ophangsysteem waarmee je hem met twee schroeven aan de muur hangt. Het ophangsysteem is onzichtbaar verwerkt in de achterzijde waardoor hij zonder poespas strak tegen de muur hangt.

WIN-VLOERKLEED.png

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide