2053
BINQ DESIGN Hap&Slurp

Eindelijk een dierenmeubel dat past bij iedere woonstijl. Een hoogtepunt voor de viervoeter. Binq Design speelt in op wensen van het baasje met een collectie dat de woontrends volgt. Alle meubels worden met de hand gemaakt zodat iedere bloq, bench of voerbak uniek is. Een greep uit de collectie van Binq Design:

Bloq - stijlvolle ligplaats
De bloq is zowel een comfortabele katten- of hondenmand als een stijlvolle bijzettafel. Een aantal varianten van de bloq worden met de hand gemaakt van hergebruikt hout (nature, beach, ECO) en hebben daardoor een bijzondere uitstraling. De bloq is ook verkrijgbaar in modern wit, zwart of eiken. In de bloq ligt een comfortabel kussen, verkrijgbaar in tien mooie kleuren.

Bloq bench
Je hoeft de bench niet langer te verstoppen! De bench 'nature' laat het karakter van steigerhout goed zien. De witte variant heeft een moderne uitstraling en past in vrijwel iedere woonkamer.

Voerbak - Hap&Slurp
Viervoeters dineren vanaf nu in stijl. Binq Design presenteert diverse handgemaakte voerbakken, voor katten en honden. Van karaktervol hergebruikt hout tot moderne kleurrijke voerbakken.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners