2187
BINQ DESIGN Hap&Slurp
Gepubliceerd: 08-10-2015 Laatste update: 06-06-2023

Eindelijk een dierenmeubel dat past bij iedere woonstijl. Een hoogtepunt voor de viervoeter. Binq Design speelt in op wensen van het baasje met een collectie dat de woontrends volgt. Alle meubels worden met de hand gemaakt zodat iedere bloq, bench of voerbak uniek is. Een greep uit de collectie van Binq Design:

Bloq - stijlvolle ligplaats
De bloq is zowel een comfortabele katten- of hondenmand als een stijlvolle bijzettafel. Een aantal varianten van de bloq worden met de hand gemaakt van hergebruikt hout (nature, beach, ECO) en hebben daardoor een bijzondere uitstraling. De bloq is ook verkrijgbaar in modern wit, zwart of eiken. In de bloq ligt een comfortabel kussen, verkrijgbaar in tien mooie kleuren.

Bloq bench
Je hoeft de bench niet langer te verstoppen! De bench 'nature' laat het karakter van steigerhout goed zien. De witte variant heeft een moderne uitstraling en past in vrijwel iedere woonkamer.

Voerbak - Hap&Slurp
Viervoeters dineren vanaf nu in stijl. Binq Design presenteert diverse handgemaakte voerbakken, voor katten en honden. Van karaktervol hergebruikt hout tot moderne kleurrijke voerbakken.

inspiratiebrochures1.png

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide