A home for meaning: Een minimalistisch maar menselijk gevoel krijg je bij dit interieur. Deze trend creëert een ruimte van comfort met een bijna kloosterachtig kalmte. Het kleurpalet bestaat uit verschillende lichte grijzen met twee zwaardere bijna zwarten. Rechte lijnen en functionele vormen worden aangevuld met tactiele materialen zoals linnen en hout.

Nooit eerder hadden we zoveel keuze uit soorten raamdecoratie. Van houten jaloezieën tot vouwgordijnen en plissés. Soms zie je door de bomen het bos niet meer! Want wat is wat, en wat dóet wat? Daarom vind je in dit artikel de soorten raamdecoratie op een rij:

ESTAhome’s nieuwe collectie Let’s play! zit boordevol vrolijke dierenprints. Van ondeugende slingerapen en brullende leeuwen tot reusachtige olifanten en giraffen: ontdek de fantastische designs waarmee je in no-time een gave jungle kamer creëert. Want zeg nou zelf, wat is er spannender dan in slaap vallen tussen de wilde beesten als een echte Tarzan of Jane?

Vijf jaar geleden gebruikten we af en toe een ledlamp als lichtbron (20%); vandaag de dag zijn ledlampen de regel, geen uitzondering. Steeds meer mensen stappen omwille van energiebesparing over naar led verlichting, maar ook vanwege de eindeloze creatieve mogelijkheden. Wat zijn anno 2019 de grootste trends op het gebied van led- verlichting?

Houd jij van stoer industrieel, of klassiek met sierlijke details? Word je blij van meubels met een karakter of heb je het liefst een zo strak mogelijk interieur? Om je écht thuis te voelen in eigen huis is het belangrijk de woonstijl te kiezen die het beste bij jou past. Maar welke woonstijlen zijn er eigenlijk? Wij zetten er 12 voor je op een rijtje!