05
wo, aug

Naar aanleiding van het wereldwijde trendonderzoek ColourFutures™ van AkzoNobel is Tranquil Dawn™ tot de Kleur van het Jaar 2020 uitgeroepen. Het onderzoek toont dat we zoeken naar het antwoord op de vraag ‘Wat maakt ons menselijk?’. Alledaagse zaken worden opnieuw bekeken en de horizon wordt verbreed. De ontwakende horizon is een inspiratiebron geweest voor het kiezen van de kleur Tranquil Dawn™. Het is een zachte lichte tint die zich beweegt tussen groen, grijs en blauw. De kleur straalt kalmte en helderheid uit in het interieur en brengt balans. De Kleur van het Jaar is perfect te combineren met elke andere kleur. Tranquil Dawn™ wordt binnen Nederland onder het verfmerk Flexa uitgebracht.

Het is geen makkelijke taak: Raamdecoratie uit zoeken voor de woonkamer. Je hebt tal van mogelijkheden als het gaat om materiaal maar ook patronen en kleuren. Het is belangrijk dat je een goed overzicht hebt naar de mogelijkheden. Hier onder hebben we een aantal verschillende soorten raamdecoratie uitgelicht. Hopelijk helpt dit je voor de keuze een beetje op weg!

Behang Blissful Heather Plain is een lila, effen behang van de Engelse behangfabrikant Graham & Brown. Deze kleur zorgt voor een serene, rustgevende sfeer in huis. Het behang is gedrukt op een luxueus, textuur papier, wat zorgt voor een elegante uitstraling.

Je kunt er tegenwoordig niet meer om heen als je gaat shoppen voor nieuwe lampjes: LED verlichting. Dat snappen we wel, want deze energiebesparende lampen hebben heel wat voordelen ten opzichte van de oude vertrouwde gloeilamp. In dit artikel vertellen we je meer over deze voordelen, en over wat je met LED verlichting in je interieur kunt doen. Gaat er al een (LED) lampje branden?

Kan jouw landelijke eetkamer wel een upgrade gebruiken? Of ben je nog op zoek naar een leuke mix van stijlen? Vandaag gaan we het uitgebreid hebben over de landelijke eetkamer met een stoere industriële twist. Het zal je verbazen hoe eenvoudig het is om deze twee verschillende looks met elkaar te combineren.