A home for meaning: Een minimalistisch maar menselijk gevoel krijg je bij dit interieur. Deze trend creëert een ruimte van comfort met een bijna kloosterachtig kalmte. Het kleurpalet bestaat uit verschillende lichte grijzen met twee zwaardere bijna zwarten. Rechte lijnen en functionele vormen worden aangevuld met tactiele materialen zoals linnen en hout.

Scandinavisch, industrieel, modern chique, minimalistisch, botanisch.. Houd jij de woontrends nog bij? Elke woontrend heeft leuke items en invloeden die je het liefst vandaag nog toepast in je woning. Maar hoe zit het eigenlijk met de basis van je huis? De vloer, de muren en de raamdecoratie? Als je basis niet goed is, is het creëren van een Instagram waardig interieur best lastig. Wij helpen je een handje. 

ESTAhome’s nieuwe collectie Let’s play! zit boordevol vrolijke dierenprints. Van ondeugende slingerapen en brullende leeuwen tot reusachtige olifanten en giraffen: ontdek de fantastische designs waarmee je in no-time een gave jungle kamer creëert. Want zeg nou zelf, wat is er spannender dan in slaap vallen tussen de wilde beesten als een echte Tarzan of Jane?

De technologie staat ook op het gebied van verlichting niet stil! Er zijn prachtige ontwikkelingen die jou kunnen helpen je huis perfect van licht te voorzien. Heb jij deze 3 opties al geprobeerd?

Houd jij van stoer industrieel, of klassiek met sierlijke details? Word je blij van meubels met een karakter of heb je het liefst een zo strak mogelijk interieur? Om je écht thuis te voelen in eigen huis is het belangrijk de woonstijl te kiezen die het beste bij jou past. Maar welke woonstijlen zijn er eigenlijk? Wij zetten er 12 voor je op een rijtje!