Vraag nu gratis het nieuwe lifestyle magazine van Goossens wonen en slapen (t.w.v. 5,99) + nieuwsbrief aan en ontvang 20 euro shoptegoed cadeau. Het nieuwe lifestyle is 84 pagina’s dik en bevat 3 Binnenkijkers, interieurstyling tips & tricks en zit boordevol woon- en slaapinspiratie. Vraag het magazine nu aan via onze brochureservice en je hebt hem binnen 10 dagen in huis! 

IKEA introduceert GUNRID: gordijnen die door middel van een innovatieve technologie de lucht in huis zuiveren. Op het textiel is een coating van mineralen aangebracht. Zodra die wordt geactiveerd door (dag)licht, worden veelvoorkomende luchtvervuilende stoffen in huis afgebroken. Een belangrijke stap in de strijd tegen vervuilde lucht. De gordijnen zijn verkrijgbaar in het lichtgrijs, lichtroze en geel en liggen vanaf februari in alle IKEA winkels.

In 2008 bracht Eijffinger samen met Pip Studio het eerste behangboek op de markt. Dat zij nu met een vijfde boek komen wil wat zeggen over het ongekende succes van de vrolijke en kleurrijke prints. De nieuwe collectie vormt hier geen uitzondering op. Het biedt volop keuze in frisse, moderne prints, technieken en kleurstellingen die allen, zoals we van Pip gewend zijn, makkelijk met elkaar te combineren zijn.

Ben je op zoek naar nieuwe verlichting voor in je huis, maar zie je door de goedverlichte bomen het bos niet meer? Dat is niet zo gek, want je kunt uit wel duizenden verschillende lampen kiezen. Het nadeel hiervan is dat ze allemaal zo op elkaar beginnen te lijken. Verschillende interieurstijlen lopen steeds meer in elkaar over en zo weet je eigenlijk niet meer of die balk met hanglampen nu industrieel of juist landelijk getint is. Uiteindelijk maakt het niet zoveel uit, maar om je op weg te helpen krijg je hieronder enkele voorbeelden van werkelijk originele verlichtingsopties voor in je huis. Zit er iets voor je bij? Bekijk het hieronder!

Sta jij altijd even stil als je langs een schap met robuuste woonaccessoires loopt? Ben je gek op stoere en donkere kleuren op de muur? Voel jij je het meeste thuis in een strakke inrichting? Dan is een industrieel interieur echt wat voor jou.Wil jij je woonkamer in een industriële stijl inrichten, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? In dit artikel lees je alles over hoe je een mooi industrieel interieur creëert.