Je trap of vloer in elke gewenste kleur? Het kan met Flexa Mooi Makkelijk. De naam zegt het al, met deze watergedragen zijdeglanzende lak knap je in een handomdraai bijvoorbeeld je trap op. Het makkelijke aan dit product is namelijk dat het een grondverf en lak in één is. Het product is nu in alle kleuren van de regenboog te mengen op de mengmachine. Naast Mooi Makkelijk vloeren & trappen, zijn er nog drie varianten namelijk Flexa Mooi Makkelijk meubels, deuren & kozijnen en keukenkasten.

IKEA introduceert GUNRID: gordijnen die door middel van een innovatieve technologie de lucht in huis zuiveren. Op het textiel is een coating van mineralen aangebracht. Zodra die wordt geactiveerd door (dag)licht, worden veelvoorkomende luchtvervuilende stoffen in huis afgebroken. Een belangrijke stap in de strijd tegen vervuilde lucht. De gordijnen zijn verkrijgbaar in het lichtgrijs, lichtroze en geel en liggen vanaf februari in alle IKEA winkels.

De trend “moody floral” is het glamoureuze oudere zusje van de klassieke bloemenprint, die meer als een evergreen door het leven gaat. Het is een trend die interieur en catwalk al enige tijd domineert.

Heb je weleens in een pashokje kleding gepast, terwijl er boven je een grote tl-balk voor verlichting zorgde? Grote kans dat je behoorlijk ongelukkig was toen je in de spiegel keek. Dit soort felle verlichting zorgt ervoor dat je er over het algemeen niet op zijn flatteust uitziet. Gelukkig zien steeds meer winkels dit in, en kiezen zij voor verlichting die er weliswaar voor zorgt dat je alles goed kan zien, maar dan wel op zo’n manier dat je je niet rot hoeft te schrikken als je in de spiegel kijkt.

Sta jij altijd even stil als je langs een schap met robuuste woonaccessoires loopt? Ben je gek op stoere en donkere kleuren op de muur? Voel jij je het meeste thuis in een strakke inrichting? Dan is een industrieel interieur echt wat voor jou.Wil jij je woonkamer in een industriële stijl inrichten, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? In dit artikel lees je alles over hoe je een mooi industrieel interieur creëert.