749
nuon verspillingscheck

We verspillen elke dag 30% aan stroom en gas. Nuon helpt u op een makkelijke manier veel energie en dus geld te besparen. Nuon wil bijdragen aan het terugdringen van de CO2-uitstoot. Dat doet Nuon met allerlei schone productiemethoden, maar ze helpen ook hun klanten bij het tegengaan van verspilling. U kunt al gauw € 585,- besparen, zónder in te leveren op comfort in huis.

Om het u makkelijk te maken heeft Nuon in samenwerking met Milieu Centraal een handige tool ontwikkeld. Met de Nuon Verspillingscheck weet u binnen 5 minuten hoeveel u kunt besparen. Het werkt heel eenvoudig: u beantwoordt 13 vragen over uw persoonlijke situatie, woning en huishoudelijke apparatuur en Nuon brengt voor u in kaart waar en hoeveel u kunt besparen.

Kijk voor meer informatie op Nuon.nl/verspillingscheck

 

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners