1477
Je huis verzekeren met een inboedel of opstalverzekering

Je woning en al je kostbare bezitten wil je natuurlijk niet kwijtraken, maar jammer genoeg kunnen we niet alle problemen uit de weg komen. Soms heb je gewoon pech en ontstaat er brand of wordt er in huis ingebroken en verlies je een paar spullen. Je huis gaat er dan ook aan en dan ligt het aan jou om alles weer recht te zetten. Je kunt zulke situaties misschien niet voorkomen, maar je kunt je wel voorbereiden. Je zou een inboedel of opstalverzekering kunnen afsluiten om ervoor te zorgen dat je niet helemaal van het begin hoeft te beginnen.

 

Hoe kostbaar is jouw woning?

Je inboedel is je natuurlijk kostbaar. Je bent niet spullen aan het kopen om ze op den duur te moeten verliezen. Met een Inboedelverzekering kun je je kostbare bezittingen verzekeren zodat je in tijd van nood toch nog geld krijgt ervoor. Dat is gemakkelijk gedaan. Je gaat eerst op zoek naar een goede verzekeringmaatschappij. Je hoeft daarvoor alleen maar online te gaan en ze op te zoeken. Er zijn handige vergelijkingswebsites die je een handje daarbij helpen zodat je binnen enkele uren al goeie maatschappijen op het oog hebt.

Wanneer je je inboedel gaat verzekeren is het misschien ook goed om meteen je woning te verzekeren. Sluit gelijk een Opstalverzekering of Woningverzekering af zodat je met zekerheid kunt zeggen dat ook je woning gedekt wordt. Want als er iets met je woning gebeurt, waterschade bijvoorbeeld, dan ga je geen plek hebben om je spullen te plaatsen en dat is nou weer niet de bedoeling. Het is in de meeste gevallen ook voordeliger om beide verzekeringen tegelijk af te sluiten. En in geval van een ramp kan een partij alles voor je afhandelen. Een opstalverzekering zal je hier tegen goed dekken.

Wat wil je allemaal verzekeren

Bij het afsluiten moet je goed nagaan wat wel en niet verzekerd kan worden. Men is meestal niet tevreden ermee en kiest er ook voor om een allriskverzekering af te sluiten, zodat je spullen en huis ook bij plotselinge onvoorziene gebeurtenissen gedekt wordt. Je premie zal natuurlijk wat hoger zijn, maar je kan dan met zekerheid zeggen dat je volkomen gedekt bent.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners