12
wo, aug

Het hebben van een eigen bedrijf heeft vele voordelen. Je kunt je eigen tijd indelen en je kunt zelf alle eindbeslissingen nemen. Je bent helemaal zelf verantwoordelijk voor de dienst of het product wat je levert en je kunt vakantie nemen wanneer jij dat wilt.

Is je huis aan renovatie toe? Het renoveren van je woning is duur, maar tegelijkertijd een hele goede investering. Juist nu is het interessant om na te denken of je deze stap wilt maken. Waarom? Heel simpel: het is aantrekkelijker dan ooit om te investeren in je woning. Dit komt door de lage rentes waardoor je gemakkelijker geld kunt lenen. Wanneer je namelijk niet gespaard hebt voor een grote investering zoals een renovatie zorgt de lagere maximale hypotheek ervoor dat je andere stappen moet ondernemen om aan extra geld te komen. Dat betekent een lening afsluiten voor renovatie van je woning. Lees hier meer over de afbouw van de maximale hypotheek en waarom je juist nu je woning kunt en moet vernieuwen.

Ben je op zoek naar een woonhuis dan hoort hier natuurlijk een financiering bij. Het maken van de beste keuze is lastig. Maar deze keuze is wel heel belangrijk. Een hypotheek loopt lang en heeft veel impact op jouw leven. Door het vergelijken van verschillende hypotheken vind je de laagste rente en de beste hypotheek voor jou. Dit hoeft je natuurlijk allemaal niet zelf te doen. Op deze website vul je 1x je gegevens in en er worden tot wel 430 hypotheken met elkaar vergeleken. Op basis van jouw gegevens worden de 3 beste hypotheken voor jou geselecteerd. Uiteraard geheel vrijblijvend.

Of je nu op zoek bent naar een droomhuis, of deze al op het oog hebt: een hypotheek hoort erbij. Voor veel mensen is dat niet het meest leuke onderdeel bij het kopen van een huis. Daarom hebben we in samenwerking met Hyp.nl de onderstaande hypotheken vergelijker voor je gemaakt. Hiermee vergelijk je gemakkelijk diverse actuele hypotheken met elkaar en vraag je met een klik een hypotheekofferte aan.

Ben jij een zelfstandige zonder personeel, ofwel een ZZP'er en wil je een eigen woning kopen dan zal je al snel merken dat je tegen een aantal struikelblokken aanloopt omdat er voor ZZP-ers strenge regels gelden voor het verkrijgen van een hypotheek. Zeker wanneer je nog niet zo lang bezig bent kan het knap lastig zijn om een hypotheek te regelen. Toch zijn er mogelijkheden.

Als starter op de woonmarkt kun je tegenwoordig bijna geen huis meer kopen, zonder eigen geld in te brengen. Gelukkig zijn er soms ouders die bij kunnen springen, al is ‘Pa, ma kan ik 20.000 euro van jullie lenen?’ is niet een heel makkelijk gesprek.