Steeds meer mensen lossen maandelijks via het maandbedrag af op hun hypotheek. Hierdoor zijn er ook steeds meer mensen die een overwaarde op hun eigen woning hebben. Dit is al een heel verschil met een aantal jaar geleden toen vooral de aflosvrije hypotheken zeer geliefd waren. Het aflossen op de hypotheek is zeer gunstig voor de eigenaar van de woning.

Met de historisch lage hypotheekrentes van de laatste jaren hoor je menig huiseigenaar zuchten; ‘hadden we onze rente maar niet voor twintig jaar vastgezet…’ Maar je zit niet per definitie vast aan deze lange rentevaste periode, want je kunt een hypotheek ook oversluiten. Hoewel je rekening moet houden met een boeterente en kosten voor de notaris, kan dit jou als huiseigenaar toch veel geld schelen! Ook geïnteresseerd in lagere vaste lasten? Zó werkt het oversluiten van een hypotheek:

Ben je van plan een huis te kopen? De juiste hypotheek kiezen is altijd weer een hele klus. In dit artikel helpen we je op weg om meer kennis te vergaren over hypotheken anno 2019, zodat je de beste keuze voor jouw wensen en situatie kunt maken!

Bij het kopen van een huis komt veel kijken. Vooral het afsluiten van een hypotheek kan veel vragen en onzekerheid oproepen: hoeveel kan ik lenen, waar kan dat, en wat voor soort hypotheek moet ik dan kiezen? Lastige vragen, en dat is precies waarom hypotheekadvies in het leven is geroepen. In dit artikel vind je meer informatie over wat een hypotheekadviseur voor je kan betekenen.

Je wilt graag een huis kopen, maar je weet niet precies wat hier allemaal bij komt kijken en waar je op moet letten. Aangezien het kopen van een huis een grote uitgave is, wil je dat dit allemaal in goede banen wordt geleid en dat het in een keer goed gaat. Een passende hypotheekadviseur kan jou hierbij helpen!

Bij het oversluiten van een hypotheek geeft een aanbieder vaak aan hoeveel je zal besparen. Echter wordt hierbij geen rekening gehouden met de eventuele kosten voor de oversluiting. De hypotheek oversluitkosten berekenen is dan ook allesbehalve eenvoudig. Het gaat immers om verschillende kostenposten die lang niet altijd duidelijk zijn. Welke kosten er verbonden zijn aan het oversluiten van de hypotheek? Wij geven het voor jou weer.

Het hebben van een eigen bedrijf heeft vele voordelen. Je kunt je eigen tijd indelen en je kunt zelf alle eindbeslissingen nemen. Je bent helemaal zelf verantwoordelijk voor de dienst of het product wat je levert en je kunt vakantie nemen wanneer jij dat wilt.

Is je huis aan renovatie toe? Het renoveren van je woning is duur, maar tegelijkertijd een hele goede investering. Juist nu is het interessant om na te denken of je deze stap wilt maken. Waarom? Heel simpel: het is aantrekkelijker dan ooit om te investeren in je woning. Dit komt door de lage rentes waardoor je gemakkelijker geld kunt lenen. Wanneer je namelijk niet gespaard hebt voor een grote investering zoals een renovatie zorgt de lagere maximale hypotheek ervoor dat je andere stappen moet ondernemen om aan extra geld te komen. Dat betekent een lening afsluiten voor renovatie van je woning. Lees hier meer over de afbouw van de maximale hypotheek en waarom je juist nu je woning kunt en moet vernieuwen.

Ben je op zoek naar een woonhuis dan hoort hier natuurlijk een financiering bij. Het maken van de beste keuze is lastig. Maar deze keuze is wel heel belangrijk. Een hypotheek loopt lang en heeft veel impact op jouw leven. Door het vergelijken van verschillende hypotheken vind je de laagste rente en de beste hypotheek voor jou. Dit hoeft je natuurlijk allemaal niet zelf te doen. Op deze website vul je 1x je gegevens in en er worden tot wel 430 hypotheken met elkaar vergeleken. Op basis van jouw gegevens worden de 3 beste hypotheken voor jou geselecteerd. Uiteraard geheel vrijblijvend.