820
ABN AMRO

Ben je van plan om een huis te kopen en wil je weten welke hypotheek opties voor jou de beste keuze zijn? Of wil je jouw huidige woning verbouwen tot een droompaleis en wil je weten hoe je dit het best kunt financieren?

Plof lekker in jouw meest comfortabele stoel achter de pc of neem je iPad op schoot! De financiering van jouw grootste aankoop regel je vanaf nu via een online hypotheekadviseur. Ook buiten kantoortijden en op zaterdag.

Hoe werkt het Plan eerst via de website een gesprek met een hypotheekadviseur. Vervolgens ontvang je via email een bevestiging en een link naar het programma waarmee je het gesprek met de adviseur kunt voeren. Op het afgesproken tijdstip start je het programma en zie je de adviseur op je computerscherm. Je kunt zelf kiezen of de adviseur jou ook kan zien. Het lijkt een beetje op Skype of Facetime alleen hoor je elkaar via de telefoon en dus niet via de PC of iPad.

Tijdens het gesprek kan je meekijken op het scherm van de adviseur terwijl deze berekeningen maakt en kan je gemakkelijk documenten met elkaar delen. Handig… want zo kan je ook geen documenten meer vergeten.

Deze online dienst wordt aangeboden door ABN AMRO. Hypotheekzoekers weten deze dienst zeer te waarderen want op advieskeuze wordt deze beoordeeld met een 9,8. Op de website van ABN AMRO vind je nog een aardig interview met een stel dat erg enthousiast is over hun ervaring met wat de bank “webcam hypotheekadvies” noemt!Deze post is tot stand gekomen in samenwerking met ABN AMRO. De tekst en meningen zijn de mijne.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners