523
Geld en verzekering

Het afsluiten van een lening doet u niet dagelijks. Derhalve is het van groot belang dat u zich goed oriënteert. Een persoonlijke lening of een doorlopend krediet? Geld lenen bij die ene bank of toch die andere? Leningen vergelijken voordat u geld gaat lenen is verstandig. Zodoende brengt u de verschillen tussen de diverse leenvormen en leenvoorwaarden in kaart om vervolgens een doordachte en juiste keuze te kunnen maken.

Diverse leenvormen

Op het gebied van consumptieve kredieten zijn er een aantal financieringsvormen waar u uit kunt kiezen;

Doorlopend krediet

Een doorlopend krediet is een lening waar u tussentijds geld kunt opnemen en boetevrij kunt aflossen. Op een doorlopend krediet is een variabele rente van kracht.

Persoonlijke lening

Een persoonlijke lening is een lening waarbij de rente vaststaat, u geen heropnames kunt uitvoeren en waarbij extra aflossen vaak gepaard gaat met een boete.

Aflossingsvrij krediet

Het aflossingsvrij krediet is in feite ook een vorm van doorlopend krediet, echter bij het aflossingsvrij krediet betaalt u maandelijks alleen rente, en u kunt naar eigen inzicht inlossingen doen.

WOZ-krediet

Het WOZ-krediet is een lening voor huiseigenaren of eigen woning bezitters, met als kenmerk een extra lage rente korting. Een WOZ krediet is zowel aflossingsvrij als met contractuele aflosverplichting af te sluiten.

Plus Krediet

Het Plus Krediet is een krediet speciaal ontwikkeld voor mensen die tussen hun 60 en 65 levensjaar een doorlopend krediet willen afsluiten. Bij het Plus Krediet kan er namelijk worden opgenomen tot het 65e levensjaar. Het Plus Krediet dient uiterlijk met het 74e levensjaar te zijn afgelost. Slechts een aantal gegevens zijn er benodigd om snel inzicht te krijgen tegen welke rente en voorwaarden u kunt lenen.

Klik hier om leningen te vergelijken


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners