506
Woonhuisverzekering

De FBTO Woonhuisverzekering is een opstalverzekering voor je huis. Met deze verzekering is je huis verzekerd als je schade hebt door bijvoorbeeld storm, brand, inbraak of water. De fundering, tuin, schuur en het tuinhuis zijn ook verzekerd.

Wij verzekeren je huis standaard voor het bedrag dat nodig is om je huis opnieuw te bouwen. Dat doen we tot € 450.000,-. Dat heet de herbouwwaarde.

Je kan bij je woonhuisverzekering ook de glasverzekering afsluiten. Dan ben je goed verzekerd voor schade aan of het breken van glas in bijvoorbeeld ramen, kozijnen of serres

Heb je schade? Meld het bij FBTO. We maken de schade snel, goed en mét garantie. Handig!

Klik hier om je premie te berekenen


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners