Stapels vuile was? Los het stijlvol op met Brabantia’s Linn wasmanden, wastassen en wasboxen. Ontworpen om de was doen makkelijk te maken en nog mooi ook. De wasmanden met kurken deksel zijn nu verkrijgbaar in fris wit en rustig matzwart. De populaire rechthoekige wastassen zijn nu verkrijgbaar in grijs, peper zwart en groen. Net als de stapelbare wasboxen trouwens. Fijne kleuren en texturen die passen bij de laatste interieurtrends.
 

Eerder schreven we een inspirerend artikel dat we steeds meer staal in het interieur terug zien zoals stalen kasten en ook deuren van staal. Ook metaal zien we steeds meer terug. Vandaag gaan we je laten zien dat je met metaal ook hele leuke dingen kunt doen in het interieur.

Al enige jaren is de industriele woontrend niet meer weg te denken als we het over de actuele woontrends hebben . Niet zo gek eigelijk want het is een superstoere trend en kan heel gemakkelijk gecombineerd worden met wat zachtere materialen. Een van de materialen die we terug zien in de industriele woontrend is staal.

We horen het zelden iemand zeggen... Yesss! vandaag mag ik weer strijken. De meeste mensen vinden strijken maar een saaie bezigheid. Je bent er lang mee bezig en na een paar dagen mag je weer helemaal opnieuw beginnen. Toch draagt een gestreken blouse een stuk prettiger dan een gekreukeld exemplaar. Maar hoe zorgen we er voor dat strijken een leuk karweitje wordt? Wij geven je een paar fijne tips!

IKEA introduceert producten die zorgen voor een theatraal en bloemrijk najaar. De nieuwe items combineren functionaliteit met een glimlach – van aristocratische katten aan de muur tot handige opbergoplossingen van duurzaam hout. Romantische kroonluchters, monochrome tapijten en stoffen en items met kleurrijke bloemenprints brengen sfeer in huis tijdens de donkere maanden. De nieuwe producten zijn vanaf oktober verkrijgbaar bij IKEA.

Een grote luxe badkamer is voor veel mensen een droom. Helaas is dit niet altijd mogelijk, doordat er bijvoorbeeld geen ruimte is voor het uitbreiden van de badkamer. Daarnaast wonen steeds meer mensen in een kleiner appartement middenin de stad. In beide gevallen vraagt het erom dat je goed gebruik maakt van de ruimte in je badkamer, zodat het alsnog zo groot mogelijk lijkt. Er zijn verschillende manier hoe je jouw badkamer groter laat lijken dan hij werkelijk is.

Steeds meer mensen overwegen de aanschaf van zonnepanelen. Logisch. Want met zonnepanelen wek je niet alleen je eigen, schone stroom op. Je bespaart ook fors op je energierekening. Zonnepanelen worden ook niet voor niets de grootste revolutie sinds het internet genoemd! Overweeg jij ook om je dak op te fleuren met zonnepanelen? Zonne-expert Sungevity heeft 3 belangrijke checks op een rij gezet waarmee je rekening moet houden.

Eens in de zoveel jaar willen we weer eens wat anders in ons interieur. Waar we tussendoor nog wegkomen met het aanpassen van wat accessoires om een andere sfeer te creëren is het soms gewoon de hoogste tijd voor wat nieuws. Bijvoorbeeld als je gaat verhuizen naar een andere woning of omdat je huidige zitmeubel oud en versleten is.

Verhuizen brengt al genoeg rompslomp met zich mee, maar zoals voor zoveel zaken als energie en verzekeringen loont het om even je internet en tv wensen in kaart te brengen. Internet vergelijker Breedbandwinkel.nl heeft een aantal tips op een rijtje gezet.