BN en Marcel Wanders ontwikkelden samen de collectie Neo Royal. Veertien unieke behangdessins, geïnspireerd op koninklijke interieurs, geven iedere ruimte vorstelijke allure. Een eigentijdse interpretatie van weelderige
motieven. Dutch design gecombineerd met historisch ornament. In de samenwerking tussen Marcel Wanders en het atelier van BN zijn gelaagde designs verrijkt met innovatieve technieken, bijzondere structuren en eigenzinnige kleuren. Imagine what your wall can be; royale dessins als een kroon op de muur.

Dornbracht verandert de badkamer in een LifeSpa: met het idee van de LifeSpa tilt Dornbracht het idee van een badkamer waarin de gezondheid centraal staat naar een hoger plan. Het concept staat voor een totale inrichting en uitrusting van de badkamer in het teken van een gezonde en preventieve leefwijze. Zowel in de badkamer thuis of Home Spa als in exclusieve hotels en wellnessomgevingen. In het middelpunt staat de integratie van gezondheidsbevorderende waterbehandelingen in een modulaire architectuur die flexibel kan worden aangepast aan persoonlijke behoeften.

De temperaturen zijn de afgelopen dagen flink gestegen. Niets is fijner om lekker in het zonnetje te zitten en af en toe een frisse duik te nemen. We kunnen op de fiets springen naar het dichtstbijzijnde buitenbad of misschien heb je het geluk om dichtbij de zee of een meer te wonen maar hoe fijn zou het zijn om je eigen prive zwembad te hebben in je eigen tuin.

Een schutting is een mooie en gemakkelijke manier om de tuin af te scheiden van de buren en een stukje privacy te creeeren. Een schutting is snel geplaatst en geeft dus snel resultaat. Dat is wel anders bij het plaatsen van een haag, hier moet je jaren wachten tot hij volgroeid is. Daarnaast vergt een schutting maar weinig onderhoud. Je hoeft ze immers nooit te snoeien of water te geven. Tegenwoordig zijn er naast de bekende houten schuttingen nog veel meer soorten. Wij lichten er een paar uit.

Beddinghouse brengt met haar nieuwe collectie “Festival vibes” de zomer in de slaapkamer. Vol zon, kleur en vrolijkheid laten de dessins Cameo, Kata, Castillo Carrea, Lago en Torres zich onbekommerd met elkaar mixen & matchen.

Hoe maak je van gewone, alledaagse producten buitengewone collector’s items? IKEA weet het. Het woonwarenhuis vroeg zes getalenteerde designers en artistieke teams om gewaagde prints te ontwerpen voor bekende IKEA producten, zoals beddengoed, servies, kussens en vloerkleden. De designs van Frédérique Vernillet, Malcolm Stuart, Pinar&Viola, Steven Harrington, Team Hawaii en Tilde Bay geven de producten uit de STUNSIG limited collectie een nieuw en eigentijds karakter. De collectie - waarmee IKEA een primeur had tijdens de Dutch Design Week 2016 - heeft ook een Nederlands tintje, want Viola Renate van het artistieke duo Pinar&Viola komt uit Amsterdam. De STUNSIG limited collectie is vanaf juni verkrijgbaar. 

Mandemakers Keukens heeft een grote en unieke collectie keukens van de beste kwaliteit. Als je nu het nieuwe en geheel gratis extra dik inspiratie boek vol met mooie keukens aanvraagt maak je kans op een jaarabonnement van vtwonen. Vraag het Mandemakers keukenboek aan via onze woonbrochureservice.

Geld verdienen kan je op heel veel manieren doen. Zo kan je ouderwets zwoegen voor een baas, je eigen business opzetten, speculeren op de aandelenmarkt, een rijke partner aan de haak slaan of het vastgoed ingaan. Allemaal wegen die naar hetzelfde doel leiden, namelijk lekker leven zoals jij dat graag wil. Oke, we geven toe: de ene manier is wat relaxter dan de ander en wat jij leuk vindt, is heel persoonlijk. Maar, een manier van geld verdienen waar bijna iedereen wel vrolijk van wordt, is het verhuren van je woning. Heb jij een woning die je graag wilt verhuren? Dan hebben we een paar goede tips waarmee jij je woning in no-time gevuld hebt!

De eettafel, we spenderen er tegenwoordig heel wat uurtjes aan. Niet alleen voor het nuttigen van een gezonde maaltijd maar om gezellig de dag door te nemen onder het genot van een lekker glas wijn. En omdat bijna iedereen wel een WIFI verbinding in huis heeft wordt er ook steeds vaker gewerkt aan de eettafel of door de kinderen geblokt voor een proefwerk.