Een woning is niet compleet zonder meubels. Bij ‘Meneer van Hout’ vind je kwaliteit meubels gemaakt van, je raadt het waarschijnlijk al: hout. Wij leveren houten meubels van top kwaliteit in de stijl van nu die wij zelf importeren en direct verkopen. Van tafels tot stoelen, voor een mooie prijs.

Het inmeten van ruimtes komt niet alleen vaak voor in de bouwbranche maar ook gewoon bij particulieren. Wil jij bijvoorbeeld je nieuwe woning gaan behangen, de vloer bekleden of de muren gaan verven? Dan is de eerste stap om erachter te komen wat de afmetingen zijn van de ruimte, met die kennis kan je de hoeveelheid verf of behang nauwkeurig inkopen. “Meten is weten” is immers een veel gebruikte uitdrukking. Afstand meten is een belangrijke stap die dan ook nauwkeurig moet worden uitgevoerd.

Iedereen wilt wel een vakantiehuis hebben, het is een stuk minder gedoe om op vakantie te gaan. Je hebt je eigen plek geen last van andere toeristen, je kunt lekker doen waar je zin in hebt. Er komt echter een hoop bij kijken. Denk onder anderen aan de volgende punten: bedenk goed wat je nodig hebt, bepaal je financiële mogelijkheden, inspecteer de woning voor overdracht. In dit artikel bespreken we een paar tips en waar je op moet letten bij het zoeken van een vakantiehuis.

In en rond het huis zal je weleens worden geconfronteerd met problemen zoals een lekkende kraan of verstopte afvoer. Deze kunnen handig zelf verholpen worden. Wat tijd vrijmaken en eventueel op het internet wat meer informatie zoeken en het probleem is binnen de kortste keren zelf opgelost. Er zijn echter problemen waarvoor je het liefst wel een loodgieter dient in te schakelen. 

Bij een verjaardag kom je al snel uit op een envelopje, een bosje bloemen of een waardebon. En ongeacht hoe praktisch of makkelijk dat ook is: het laat de ontvanger zien dat er niet veel moeite of aandacht is gegeven aan het bedenken van een cadeau. Je scoort er dus niet mee als je hiermee aankomt! Het is natuurlijk ook een stuk leuker om iets te geven waarvan je weet dat de ontvanger er heel blij mee is, maar wat ook nog eens origineel is. Dus zoek je een leuk interieur- of designcadeau voor een verjaardag, zodat je zeker weet dat het cadeau gewaardeerd zal worden!

Na een lange werkdag is het heerlijk om even lekker in je tuin te ontspannen tijdens de zomermaanden. Lekker met een drankje en een hapje even genieten van al het moois om je heen.

Of je nou een handige doe-het-zelver bent of niet, als er klusjes in en om het huis te doen zijn kan je wel wat praktische klustips gebruiken. Wij hebben een aantal handige doe-het-zelf tips voor je op een rijtje gezet.

Scandinavische elegantie, strakke geometrie en slimme oplossingen - Met de nieuwe producten voor de ISH 2017 heeft Duravit een nieuwe interpretatie gegeven aan het basisconcept van een integraal interieur. De nieuwe ontwerpen bieden ruimte voor een persoonlijke inrichting van een badkamer met hoge woonkwaliteit. Hierbij volgen alle producten eenzelfde designtaal, waarmee ook combinaties van verschillende series prima mogelijk zijn. Exacte geometrische vormen, uitgelezen materialen en zachte, matte kleuren en composities doen hun intrede in de badkamer. Design, functionaliteit en groot gebruiksgemak zijn hierin perfect op elkaar afgestemd.

Witloft maakt de stoerste leren schorten. Gemaakt voor kookliefhebbers, barbecue-fans en kluskoningen. Door het gebruik van hoogwaardig tuigleer krijgthet schort door het dragen een eigen karakter. Ieder schort is handgemaakt en daarom uniek!