Weet jij al hoe je dit jaar voor een gezellige Kerstsfeer in huis gaat zorgen? Er is zoveel om uit te kiezen! Elk merk heeft een eigen lijn ontwikkeld voor Kerstversieringen: van kerstballen tot tafelservies. Kijk met ons mee naar de Kersttrends van 2019 en doe inspiratie op voor weer een prachtige, sfeervolle en gedenkwaardige Kerst.

De overstap maanden komen er weer aan! Januari, februari en maart zijn de maanden dat de meeste mensen overstappen van energie contract. Tussen april 2018 en april 2019 is een record aantal huishoudens overgestapt van energieleverancier. Namelijk één op de vijf huishoudens, wat uitkomt op bijna 1,6 miljoen van de 8 miljoen huishoudens. Nog nooit zijn er zoveel consumenten in één jaar overgestapt van energieleverancier. Uit onderzoek van de Energiemonitor van 2019 blijkt dat consumenten die eenmaal een keer overgestapt zijn, dit steeds blijven doen. Dit onderzoek is gepubliceerd in de Autoriteit Consument en Markt (ACM).

De meubels voor de kinderkamer maken of kraken de ruimte. Ben je op zoek naar de mooiste kinderkamermeubelen? Of je kleintje nou nog op komst is, je jouw zwangere beste vriendin wilt verrassen met een mooi kraamcadeau of als je gewoon zin hebt om het domein van je kind een make-over te geven: we delen graag deze kinderkamermeubelen inspiratie met je!

Wat is Kerst zonder een kerstboom in een vrolijk versierd huis? Dit jaar komt HEMA met een design dat helemaal in het teken staat van Holland. Het is te herkennen aan de HEMA helden zoals de tompouce, rookworst, stroopwafel en Takkie. In dit assortiment heeft HEMA kerstballen in de vorm van typische Hollandse elementen: een zakje patat, schaatsen, een fiets, een windmolen of een grachtenpandje. Je hangt het allemaal in je boom. 

De juiste deuren geven je huis karakter. Ze zijn de kers op de taart voor bepaalde woonstijlen, geven meer privacy of juist meer licht in je interieur en kunnen in sommige gevallen zelfs je huis meer waard laten worden. Ben jij van plan om je deuren te vervangen voor een trendy of een beter passend exemplaar, of wil je gewoon wat inspiratie opdoen? Wij zetten de deurtrends van dit moment voor je op een rij.

Steeds meer daken zijn versierd met zonnepanelen die de woning van groene energie voorzien. Deze vorm van energie opwekking heeft de laatste jaren zoveel positieve resultaten gegeven dat het aantal zonnedaken snel groeit. Het wordt bovendien steeds gemakkelijker om goede zonnepanelen aan te schaffen: Coolblue komt ze nu ook graag bij je installeren! Ken jij de voordelen van zonne-energie aan huis al?

Wilt u zeker zijn dat u niets over het hoofd ziet bij de aanschaf van uw nieuwe keuken? We hebben alle belangrijke keukenonderwerpen voor u samengevoegd in ‘een speciaal boek’. Dit rijk geïllustreerde keukenhandboek bevat meer dan 80 pagina’s vol nuttige informatie, inspiratie, tips en trends. Vraag hem hier geheel vrijblijvend aan.

Het is bekend onder de huisdier liefhebbers dat honden en katten maar al te graag overal liggen, behalve de plekken die echt voor ze zijn bedoeld. We hebben het dan over de nieuwe bank van nog geen week oud die nu al onder de krassen zit, de tafel waar met veel liefde een vaas met bloemen vanaf wordt gestoten en het tapijt overleeft het ook niet langer door de vele haren van onze harige metgezellen. Gelukkig hebben designers hier ook dagelijks mee te maken en met hun ambacht de volgende tien verschillende oplossingen voor bedacht, zodat ook katten en honden op hun eigen meubel kunnen bijkomen van hun activiteiten.

Een decoratieve ladder of een wandrek met treden: ze vormen een speels element in je interieur. In de woonkamer, slaapkamer of op de gang. Met plantjes erin of als creatief kledingrek. In landelijke stijl, of een ladder met industriële uitstraling. Je kunt er alle kanten mee op! Wij zetten 7 leuke ladders voor je op een rijtje, compleet met ideeën ter inspiratie: