De één neemt graag de tijd voor een verkwikkende espresso of een schuimige cappuccino; de ander wil dat de koffie binnen een paar tellen klaar is en geeft niet zoveel om extra’s. Voor elke koffieleut vind je gelukkig een passende koffiemachine! Hier leer je meer over de verschillende soorten en krijg je tips over welk koffiezetapparaat voor jou het meest geschikt is.

Breekt het zweet je ook al uit als je aan de hete zomerdagen denkt? Liggen woelen in je plakkerige bed, je niet kunnen concentreren op je werk of meteen na het aankleden al zweten? Gelukkig is er een prima oplossing voor deze ongemakken: een goede ventilator! Zo blijft je huis een fijne plek om te zijn in hartje zomer. Met deze ventilatoren hou jij het hoofd koel als de temperaturen beginnen te stijgen. Heerlijk!

Ben je ook zo dol op ijs? Een heerlijke sorbet, romig chocolade ijs, of juist gekke combinaties zoals blauw smurfenijs… Niets is zo lekker om even af te koelen met een ijsje. Gelukkig zijn er vandaag de dag allerlei mogelijkheden om thuis je eigen ijs te maken. Niet meer in die lange rijen voor de ijssalon aansluiten, om erachter te komen dat je favoriete smaak is uitverkocht – en de controle hebben over welke ingrediënten je toevoegt aan je ijs, dus. We vertellen je alles over je beste vriend deze zomer: de ijsmachine.

De kans is groot dat we dit jaar niet kunnen afreizen naar een tropische bestemming of zelfs naar de Nederlandse camping kunnen om vakantie te vieren. Dat is natuurlijk flink balen, maar wij zetten de schouders eronder en gaan kijken naar wat wél kan. Toch genieten van de zon op je gezicht, een goede cocktail en de het lekkerste eten? Ga op vakantie in eigen huis! Nu we meer tijd in onze eigen woning doorbrengen, is dit het moment om te investeren in je interieur: zo wil je zelfs nergens meer naartoe. 

In augustus komt de limited streetstyle collectie SAMMANKOPPLA naar Nederland. IKEA maakte deze collectie in samenwerking met de Thaise modeontwerpers Greyhound Original. Inspiratiebron is het straatleven – waar alles mogelijk is en waar imperfectie juist perfect kan zijn. De collectie laat stedelijke creativiteit in kleine multifunctionele ruimtes zien, waarin alles met elkaar kan worden verenigd.

Iets waar je misschien al vrij vroeg in de zwangerschap over na gaat denken; het inrichten van de babykamer. Waar moet je aan denken? Wat heb je allemaal nodig? Het oog wil natuurlijk ook wat, maar in een babykamer is veiligheid natuurlijk erg belangrijk. Maar het moet tegelijkertijd ook praktisch zijn. Dus hoe doe je dat? Daarom deze tips waar je rekening mee kunt houden bij het veilig inrichten van de babykamer.

Naar aanleiding van het wereldwijde trendonderzoek ColourFutures™ van AkzoNobel is Tranquil Dawn™ tot de Kleur van het Jaar 2020 uitgeroepen. Het onderzoek toont dat we zoeken naar het antwoord op de vraag ‘Wat maakt ons menselijk?’. Alledaagse zaken worden opnieuw bekeken en de horizon wordt verbreed. De ontwakende horizon is een inspiratiebron geweest voor het kiezen van de kleur Tranquil Dawn™. Het is een zachte lichte tint die zich beweegt tussen groen, grijs en blauw. De kleur straalt kalmte en helderheid uit in het interieur en brengt balans. De Kleur van het Jaar is perfect te combineren met elke andere kleur. Tranquil Dawn™ wordt binnen Nederland onder het verfmerk Flexa uitgebracht.

Ben je op zoek naar huis en inrichting inspiratie, ideeën en stylingtips voor de inrichting van je interieur? Op Wonenonline vind je de leukste woonideeën, interieurtips en dé nieuwste woontrends 2020-2021 voor je huis.