Hippe patronen en spetterende kleurencombinaties vliegen je om de oren in de zoektocht naar een tafelkleed. Van tijd tot tijd je tafelkleed wisselen is een gemakkelijke en voordelige manier om binnen je interieur te spelen met de laatste woontrends. Ontrafel de tafelkleed trends voor 2019:

De was komt uit de kast dankzij Brabantia’s nieuwe Linn collectie. Het nieuwe, stijlvolle Linn kledingrek kan worden gebruikt voor het drogen, luchten en opbergen van kleding. De bijpassende aluminium kleerhangers en slimme opvouwbare wasmand doen het goed voor droge en natte was. Mooi en goed ontworpen – Linn is voor was die gezien mag worden en wij mogen er eentje verloten!

Je vloer zit vol met krassen, viltjes blijven niet langer dan een paar weken zitten en je bent er elke keer weer druk mee. Een grote ergernis bij veel huishoudens. Scratch no More heeft de oplossing: een compleet assortiment niet krassende beschermdopjes!

Dé innovatie op keukengebied is de Inductie Beschermer. Als je kookt op een (inductie)kookplaat kom je er al snel achter dat deze zeer kras- en vuilgevoelig is. Dit behoort tot het verleden met de komst van de Inductie Beschermer ontwikkeld door ontwerpster Dietrix. Dit oprolbare en stevige materiaal ‘styled’ ook nog eens je (woon)keuken, omdat je elke print of eigen foto erop kunt laten drukken!

Over hoeveel nachtjes is het eindelijk kerst? Voor sommigen een lastige vraag, maar voor de echte kerst diehard een simpel antwoord (56 nachtjes, ahum). Voor iedereen die eigenlijk niet meer kan wachten om alles – huis, kids, kat, hond - you name it! – in kerstsferen te brengen, heeft Intratuin dé kersttrends voor 2018 op een rijtje gezet.

Ben jij op zoek naar een vloer of terras met een warme en blijvend mooie uitstraling? Kies dan voor houtlook tegels. Het aanbod is uitgebreid voor zowel binnen als buiten. De houtlook tegel wordt ook wel keramische parket genoemd, een machinaal vervaardigde tegel voorzien van een print die lijkt op een houten vloer. We zien de houtlook tegel terug in diverse ruimtes en wordt vaak doorgelegd naar buiten voor een ruimtelijke en warme sfeer. Wat zijn de voordelen van houtlook tegels en hoe kan het gecombineerd worden? Wij vertellen er meer over in deze blog.

Het najaar is weer aangebroken, bij veel mensen begint het dan te kriebelen. Ze willen weer eens wat anders met het interieur. Misschien zit jij al jaren tegen die saaie muur aan te kijken, ben je het behang nu echt spuugzat of wil je gewoon een andere kleur. Er is geen snellere manier om je interieur een metamorfose te geven dan met het pimpen van je muur! Een (ander) kleurtje op de muur geeft gelijk een hele andere sfeer. Of misschien heb jij wel een supergaaf behang gezien en durf jij de uitdaging van een middagje behangen wel aan!

Gouden tinten in het interieur zijn nog steeds on trend. Niet vreemd dat de trendkleur van 2019 dan ook een vleugje goud bezit; spiced honey. Deze warme honingkleur combineert prachtig met de zwarte en gouden badkameraccessoirecollecties van Geesa. Door een amberkleurig likje verf op de muur en Nemox Black of Tone Gold accessoires als onmisbare details, is jouw badkamer in een handomdraai weer helemaal up-to-date!