Heb jij al bedacht waar je dit jaar inkopen doet voor de feestdagen? In deze onzekere, rare tijd is het internet je beste optie: bij webwinkels kun je veilig én uitgebreid winkelen. Maar er is zoveel keuze dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Wij helpen je op weg met de leukste, origineelste online cadeaus en versieringen!

Maak je huis extra gezellig met de feestelijke IKEA VINTER 2020 collectie! Zweedse sterren, gouden kersthangers en prachtig inpakpapier. Met de IKEA Kersttrends 2020 kom je de koude, donkere en bijzondere winter van 2020 wel door!

We werken allemaal steeds meer thuis. Moet jij ook van je baas vanuit je woning werken, maar vind je het lastig om je te concentreren? Wil je graag zo efficiënt mogelijk aan de slag, en wil je (ook al zit je misschien aan de keukentafel) ook gewoon werken vanaf een leuke werkplek? Dat snappen we, en daarom zetten we in dit artikel op een rij hoe je thuiswerken zo functioneel én plezier mogelijk kunt maken. Zo heb je eigenlijk helemaal geen zin meer om nog naar kantoor te gaan!

Bij Intratuin kunnen ze niet wachten totdat ‘jingle bells, jingle bells’ weer uit de radio schalt. Gelukkig is het is alweer bijna zover. ‘The most wonderful time of theyear’, die periode waar je al sinds het voorjaar halsreikend naar uitkijkt en waarvan menig hart een beetje sneller gaat kloppen: kerstmis.

Vind jij duurzaamheid belangrijk maar staat ‘het  jezelf  gemakkelijk maken’ net een stukje hoger op jouw bucketlist?  Check dan vooral deze superhandige slimme producten eens. Ze helpen jou een handje op weg met duurzaam leven maar zijn intussen stiekem hartstikke leuk, handig en hip! Wedden dat jij straks niet meer zonder kunt!

Dat een gezonde leefstijl een must is tegenwoordig, dat weten we allemaal! Geef je weerstand daarom een extra boost met een heerlijke smoothie uit de VitaMaxx vacuum blender. En weet je wat? Wij mogen er 2 weggeven! Hoe leuk is dat! Lees snel verder hoe jij zo'n superhealthy blender kunt winnen.

Het is bekend onder de huisdier liefhebbers dat honden en katten maar al te graag overal liggen, behalve de plekken die echt voor ze zijn bedoeld. We hebben het dan over de nieuwe bank van nog geen week oud die nu al onder de krassen zit, de tafel waar met veel liefde een vaas met bloemen vanaf wordt gestoten en het tapijt overleeft het ook niet langer door de vele haren van onze harige metgezellen. Gelukkig hebben designers hier ook dagelijks mee te maken en met hun ambacht de volgende tien verschillende oplossingen voor bedacht, zodat ook katten en honden op hun eigen meubel kunnen bijkomen van hun activiteiten.

We maken ons er allemaal wel eens zorgen over: inbrekers. Zeler nu het weer vroeger donker wordt. Wat als vannacht, op een avondje uit of tijdens je vakantie onbekende mannen je huis binnendringen en de boel overhoop halen op zoek naar waardevolle spullen? Het geeft niet alleen veel gedoe, maar je gevoel van veiligheid en privacy lijkt daarna ook een tijd lang ver te zoeken…