Wij durven onze handen er bijna voor in het vuur te steken: vrijwel iedereen heeft wel een product van Ikea in huis. Van die gezellige bank tot de handige keukenhulpjes tot de welbekende ‘vakjeskast’: de blauw-gele Zweedse woonwinkel is dé topper op interieurgebied. Je koopt er – voor een zacht prijsje – functionele, duurzame én mooie spullen voor je inrichting. Ben jij dol op Ikea? Wij van Wonenonline ook: daarom vertellen wij je graag alles over de allernieuwste Ikea trends.

Theedoeken en handdoeken in de keuken: het is fijn als je er een vaste plek voor hebt. De Ladehaken van Balvi zorgen ervoor dat je plek hebt voor je theedoeken en handdoeken. Ideaal als je geen ruimte hebt om een haak aan de muur te maken of geen gaten wil of mag boren.

Vind jij het een beetje suf om met een koelbox rond te lopen? Met deze Verrijdbare Volkswagen koelbox ben je de hipste van het strand. En nog veel leuker..... in samenwerking met Ditverzinjeniet.nl kan jij er eentje winnen!

Heb je mondkapjes nodig om met het OV te reizen en vind je het niet leuk om zo’n saai wit ding te dragen? Kies dan voor onze Originele mondmaskers. In deze set van 8 zitten mondmaskers met grappige designs.

De Volkswagen Bulli werd het icoon van de sixties dat een nieuw tijdperk vertegenwoordigde; een tijd waarin grenzeloze vrijheid en samen de wereld ontdekken gevierd werd. Ruim een halve eeuw later is de ‘hippiebus’ terug van weggeweest; om roadtrips mee te maken, als coole camper of als festival foodtruck. Goed nieuws, ETNA lanceert de legendarische Volkswagen Bulli als koelkast in de Benelux. Zo kun je iedere dag van het gevoel van vrijheid en blijheid genieten, want ook thuis kun je de mooiste avonturen beleven. Peace man!

Breekt het zweet je ook al uit als je aan de hete zomerdagen denkt? Liggen woelen in je plakkerige bed, je niet kunnen concentreren op je werk of meteen na het aankleden al zweten? Gelukkig is er een prima oplossing voor deze ongemakken: een goede ventilator! Zo blijft je huis een fijne plek om te zijn in hartje zomer. Met deze ventilatoren hou jij het hoofd koel als de temperaturen beginnen te stijgen. Heerlijk!

Als het warm begint te worden in ons land, begint de grote strijd: waar kun je nog een airco kopen om de hete dagen mee door te komen? Ook de keuze voor een airco kan nog best lastig zijn, want welke soorten zijn er eigenlijk, en welke airco kun je nou het beste kiezen? Geen paniek: in dit artikel zetten we alles over de perfecte airco op een rijtje, zodat jij (lekker op tijd) een weloverwegen keuze kunt maken.

Ben je ook zo dol op ijs? Een heerlijke sorbet, romig chocolade ijs, of juist gekke combinaties zoals blauw smurfenijs… Niets is zo lekker om even af te koelen met een ijsje. Gelukkig zijn er vandaag de dag allerlei mogelijkheden om thuis je eigen ijs te maken. Niet meer in die lange rijen voor de ijssalon aansluiten, om erachter te komen dat je favoriete smaak is uitverkocht – en de controle hebben over welke ingrediënten je toevoegt aan je ijs, dus. We vertellen je alles over je beste vriend deze zomer: de ijsmachine.