Kun jij je er ook zo op verheugen om je partner, moeder of broertje een kerstcadeau te geven dat een oprechte lach op zijn of haar gezicht tovert? Niets zo leuk als een origineel cadeau vinden, waar je dierbare écht van opkijkt. Hulp nodig? Kijk dan eens in deze top 10 origineelste kerstcadeautjes!

Houd jij van stoer industrieel, of klassiek met sierlijke details? Word je blij van meubels met een karakter of heb je het liefst een zo strak mogelijk interieur? Om je écht thuis te voelen in eigen huis is het belangrijk de woonstijl te kiezen die het beste bij jou past. Maar welke woonstijlen zijn er eigenlijk? Wij zetten er 12 voor je op een rijtje!

Vers van de pers en superleuk om cadeau te doen voor Sinterklaas of als cadeautje onder de boom. Het nieuwe salontafel design woonboek. 360 pagina's hardcover salontafel boek met fraaie reportages
van bekende interieur architecten als Eric Kant, Kees Marcelis, Remy Meijers. Jij weet vast wel iemand die je hier een plezier mee kan doen... of bestel hem lekker voor jezelf en hij pronkt binnen een paar dagen op jouw salontafel. Klik hier om dit prachtige boek te bestellen.

 

Cadeautjesmaand!!! Maar wat moet je nú weer bedenken? Doe mee aan onze winactie met Ditverzinjeniet.nl en je hebt straks misschien wel €50 te besteden aan geniale cadeaus! En nog leuker.. jij mag ook iemand  blij maken met zo'n fijn shoptegoed!

Wonenonline.nl is er voor mensen die inspiratie willen opdoen voor hun huis of tuin. Online vind je daarom informatieve en inspirerende artikelen over allerlei onderwerpen op het gebied van wonen. Maar heb je onze brochureservice ook al ontdekt? Op wonenonline.nl brochureservice kun je heel veel mooie, gratis brochures aanvragen om thuis op de bank in alle rust te bekijken!

Ben jij gek op woontrends en altijd bezig je huis nóg gezelliger te maken? Schrijf je dan nu in voor de Goossens nieuwsbrief! Als nieuwe abonnee ontvang je direct een interieurcheque in je mailbox ter waarde van €20,-! Die kun je bij je volgende aankoop (vanaf €40,-) gebruiken, zowel in de winkel als online. Zo kun je meteen inhaken op de stylingtips in de nieuwsbrief en je interieur nóg mooier maken!

Elk jaar trekken nieuwe trends door de woonwereld, klaar om huis-en-haard in vuur en vlam te zetten met nieuwe designs, bijzondere kleurencombinaties of gezellige printjes. Ben jij benieuwd welke woontrends de afgelopen jaren de revue al zijn gepasseerd? Misschien doe je nog inspiratie op voor je eigen mix van trendy & retro! Kijk gauw mee naar de woontrends van 2007 tot nu.

Je eerste huis gekocht: feest! Maar nu begint iedereen te praten over verzekeringen en verstandig zijn. Welke (woon)verzekeringen zijn er eigenlijk en waarom zou je hiervoor maandelijks een premie betalen?

Eindelijk is het zover: je gaat een nieuwe keuken kopen! Een droom die uitkomt, want je kunt de keuken helemaal naar eigen wens maken. Maar… hoe pak je dat aan?! We geven je 5 tips.