4246
Offertes vergelijken
Gepubliceerd: 12-01-2023 Laatste update: 13-01-2023

Als je op de redactie naar ons ‘woonverlanglijstje’ vraagt, dan geven we allemaal eerlijk toe; Die is láng. En nog erger; Hij groeit iedere dag! De oplossing: Offertes vergelijken. Wij zijn hier helemaal fan van.

Steeds vaker horen we dan ook als antwoord op de redactie, wanneer iemand weer nieuwe inspiratie heeft voor een nieuwe keuken, badkamer of zelfs trap; Vergelijk je rijk!

Hoe je dit doet? Hierbij onze truc!

inspiratiebrochures1.png

Beter goed gejat dan..

Wij weten natuurlijk heel goed wat we mooi vinden, maar verstand van een eerlijke prijs hebben we niet altijd. Dat laten we graag aan de goede vakman over, deze zijn goud waard. Of het nu een top schilder of vakkundig timmerman is, ze zijn onmisbaar.

Maar hoe vind je deze? De ene keer gaat dit via via, maar dat is niet altijd het geval. Zeker niet wanneer het om een hele specifieke kwaliteit gaat zoals een goede dakdekker of glaszetter .

Onlangs zijn wij begonnen om toppers te vinden via offerte vergelijkingssites. Het voordeel hiervan is dat ze onafhankelijk zijn en met vele verschillende aanbieders samenwerken. Zij hebben verstand van zaken en daardoor weet je dat de vergelijking daadwerkelijk klopt. Van een goede stukadoor tot een loodgieter. Wij hebben al met vele handige toppers een goede ervaring.

Concrete plannen?

Niet op zoek naar een handige duizendpoot voor je tuin zoals een hovenier maar een concrete investering in je interieur die je wilt doen? Ook daar zijn offerte vergelijkingssites voor in te schakelen.

Jij geeft aan welke soort vloeren je op het oog hebt, zij komen met diverse geschikte opties. Klaar met die knellende deuren? Ook daar kun je gewoon de vergelijking mee starten.

Hoe werkt het dan?

Het verschilt natuurlijk per categorie klus wat je aan informatie moet invullen, maar dit zijn nooit hele ingewikkelde vragen. Bij zonnepanelen kun je denken aan het verbruik, subsidie en aantal Watt. Bij kozijnen juist weer de hoeveelheid, type glas en materiaal. Bij een simpel raam is dit zo gefixt, een dakkapel daarentegen zal wel ietsmeer vragen.

Maar toch vinden wij het fijn om van deze extra service gebruikt te maken. Dat komt mede door de overzichtelijke wijze van werken; Altijd eenzelfde aantal offertes voor hetzelfde product, zonder dat je zelf alle kleine lettertjes hoeft door te spitten.

Je bent wie je kent, maar óók wie je nog niet kent. Realiseer je dat goed wanneer je besluit iets te verbouwen of aan te schaffen voor je interieur. Focus jij op waar je goed in bent; Het mooiste en beste uitzoeken, de financiële kant vergelijken laat je lekker door anderen doen!


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide