573
Waarom moet je een stille mobiele airco gebruiken in huis?

Het lijdt geen twijfel dat het bezitten van een airconditioner niet langer een luxe huishoudapparaat is. Een airconditioner kan je gezin comfort bieden, vooral tijdens de zinderende zomerhitte. Airconditioners verbeteren ook de luchtkwaliteit en beschermen je tegen uitdroging of zelfs een zonnesteek.

Het is daarom dus zeker een goed idee om een mobiele airco aan te schaffen, alleen zijn veel mensen hier huiverig voor vanwege het geluid. Hier hoef je je geen zorgen over te maken als je een stille mobiele airco aanschaft. Lees meer over de voordelen van zo’n airconditioner in huis in het onderstaande artikel. 

Gemoedsrust

Een luidruchtige airconditioner kan ernstige gevolgen hebben voor je gezondheid. Als je apparaat te luid is, zal je hoofd zeker de prijs betalen. Als je moeite hebt met slapen of constant hoofdpijn heeft vanwege het geluid van de mobiele airco, is het ten zeerste aan te raden om je model te vervangen door een stille raamairconditioner. Dit soort AC-units hebben een stille werking van het systeem, dus geluid zal nooit een probleem zijn. Het is ook geschikt voor gewone slaapkamers, kleine studio's en kantoren.

hendersmagazinebanner.png

Betere kwaliteit

We willen allemaal waar voor ons geld bij het kopen van producten. Daarom moet je investeren in een airconditioning van hoge kwaliteit en een minimaal geluidsniveau. De stilste AC-units voor ramen zijn meestal gemaakt met hoogwaardige onderdelen, waardoor ze efficiënter zijn omdat ze minder energie nodig hebben om je huis of kantoor te koelen. De slimmere functies zoals automatische herinneringen, de energiebesparende modus en de intelligente koeling maken ze de perfecte en handige keuze voor je drukke levensstijl.

Zeer efficiënt

Stille, op het raam gemonteerde airconditioners zijn altijd een ideale keuze. Dit komt omdat het vermogen van je airconditioning om energie te besparen, bepalend is voor het bedrag dat je aan het einde van elke dag uitgeeft. De meeste stille raam-airconditioningunits die online op de markt worden gebracht en verkocht, hebben de certificering voor energie-efficiëntieverhoudingen met een maximum van 12,0 en een minimumverhouding van 8. Alles onder de 8,0 wordt niet aanbevolen bij het kopen van een stille airco met slang.

Geen conflicten met de buren

Het geluid van je airco kan de rust in de buurt verstoren en tot conflicten leiden. Als je uw buren niet kunnen slapen vanwege je airconditioner, kunnen ze besluiten een klacht in te dienen bij het politiebureau en kun je worden aangeklaagd wegens het overtreden van de wet. Investeer daarom in de stilste airconditioner met een laag decibelniveau, zodat jij en je buren kunnen genieten van een koele en rustige dag zonder in conflict te komen met elkaar.

Comfort

Het bezit van een efficiënte stille airconditioner zal je huis comfortabel maken tijdens zowel de warme als de koude seizoenen. De modellen met een warmtepompfunctie stellen je in staat deze tijdens de koude seizoenen te gebruiken. Dat de stille airco’s veel comfort bieden, is eigenlijk ook direct hun grootste voordeel samen met het lage geluid dat ze produceren. Dit zal dan ook zeer nuttig zijn in huis.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners