1509
Heerlijk genieten van airco in huis

Met onze warmer wordende zomers zijn er steeds meer mensen die kiezen voor een airco in huis. Maar ook in de koudere maanden kan een airco een belangrijke rol spelen in uw woning. Airconditioning wordt natuurlijk met name gebruikt ter verkoeling van een ruimte. Vooral tijdens de afgelopen snikhete zomer konden veel mensen met een airco in huis zich binnen heerlijk verkoelen en genieten van een goede nachtrust.

Een airco is het ideale apparaat om uw woning op een heerlijke en aangename temperatuur te houden. Als u het een kostbare uitgave vindt voor een relatief korte periode, kunnen we u vertellen dat u ook in de winter kunt profiteren van de voordelen van een airco. Door de warmtepomp kuntu op een zuinige manier uw huis in de winter verwarmen. Dat betekent dus dat een airco ervoor zorgt dat de ruimte een constante temperatuur heeft.

Altijd aangenaam in huis
Door de vooruitstrevende techniek is het dus mogelijkom met een warmtepomp warme lucht in huis te blazen. Zo hebt u in de winter en in de zomer veel plezier van uw airconditioning. U geniet zo hetgehele jaar door van een prettig klimaat in huis en het kan u bovendien veel geld besparen op de stookkosten. Een aangenaam binnenklimaat zorgt voor een comfortabele woon-, slaap- en werkomgeving. Naast het koelen en verwarmen van een ruimte kan de airco ook de lucht in huis ontvochtigen en filteren.

hendersmagazinebanner.png

Een gezonder binnenklimaat
U zult er waarschijnlijk niet bij stilstaan maar er is een grote groep mensen die ieder jaar ziek wordt door een vervuilde lucht in huis. Vaak heeft dit te maken met schimmels die voorkomen in de vochtige ruimtes maar het kan echter ook komen door een ongezond binnenklimaat door overtollige stofdeeltje en een vervuilde lucht. U kunt zelf het vocht bestrijden maar het wegwerken van een vervuilde lucht is een stuk lastiger. Alleen de ramen openzetten is vaak niet afdoende. Goede kwaliteit airco’s hebben een speciale antivirus en anti allergeen functie om de vervuilde deeltjes te filteren. En dat zijn ook nare luchtjes als sigarettenrook, pollen en andere microdeeltjes zoals bacteriën en schimmels.

Een goede investering
Zoals u leest, is een airco multifunctioneel en kanhet hele jaar door een belangrijke rol spelen binnen uw leefomgeving. Met name de systemen die voorzien zijn van een warmtepomp zijn enorm populair. Verderis een airco relatief voordelig als uhet vergelijkt met andere warmtepompen of complexe systemen om uw woning te verwarmen. Tegenwoordig is ook de bediening van de airco een stuk eenvoudig. Deze wordt doorgaans met een simpele afstandsbediening ingesteld maar u kunt bij verschillende airco’s ook gebruikmaken van een ingebouwd Wifi-systeem.

Eenvoudig te installeren
Een airco is heel eenvoudig te installeren. Dat kuntu zelf doen of uitbesteden aan een installateur. Als u kiest voor een installateur met een STEK-certificaat bent u gegarandeerd van een hoge kwaliteit installateur. Voor het installeren van een airco in een woning hoeven doorgaans geen sloopwerkzaamheden uitgevoerd te worden. U kunt op een vrij eenvoudig manier snel genieten van een aangename temperatuur in huis.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners