Breekt het zweet je ook al uit als je aan de hete zomerdagen denkt? Liggen woelen in je plakkerige bed, je niet kunnen concentreren op je werk of meteen na het aankleden al zweten? Gelukkig is er een prima oplossing voor deze ongemakken: een goede ventilator! Zo blijft je huis een fijne plek om te zijn in hartje zomer. Met deze ventilatoren hou jij het hoofd koel als de temperaturen beginnen te stijgen. Heerlijk!

We mogen voorzichtig weer terug naar kantoor. We wassen onze handen regelmatig en houden de 1,5 meter in acht. Maar ook goede ventilatie op kantoor draagt bij aan het voorkomen van besmettingen. SKEPP heeft 3 tips voor jou om het werkklimaat in een kantoorruimte te verbeteren met behulp van goede ventilatie.

Aircoolers zorgen bij zomerse temperaturen voor verkoeling, zowel binnen als buiten op het terras. Ideaal voor thuiswerkers en mensen die veelal thuis verblijven. Ze koelen op een natuurlijke manier waarbij tevens een optimale luchtvochtigheid wordt gecreëerd. Dat zorgt voor een aangenaam leef- en werkklimaat wat ook de gezondheid ten goede komt. Vandaar dat steeds meer mensen een aircooler verkiezen boven een ventilator of airco.

Als het warm begint te worden in ons land, begint de grote strijd: waar kun je nog een airco kopen om de hete dagen mee door te komen? Ook de keuze voor een airco kan nog best lastig zijn, want welke soorten zijn er eigenlijk, en welke airco kun je nou het beste kiezen? Geen paniek: in dit artikel zetten we alles over de perfecte airco op een rijtje, zodat jij (lekker op tijd) een weloverwegen keuze kunt maken.

Een huis met eengezond klimaat is voor een aanzienlijk deel afhankelijk van goede ventilatie. Als je een huis goed ventileert,betekent dat een goede afvoer van de‘gebruikte’ lucht en een aanvoer van nieuwe, frisse lucht.

Weet je van de hitte niet meer hoe je moet zitten, in eigen huis of op kantoor? Slaap je slecht tijdens tropennachten? Dan is het hoog tijd voor een ventilator. Door de lucht die langs je stroomt verlaagt de gevoelstemperatuur en heb je veel minder last van de warmte. Maar welke ventilator moet je kiezen? Wij helpen je op weg.

Hoewel we allemaal weten dat het ventileren van een (woon)ruimte erg belangrijk is, doen we dat in de praktijk niet voldoende. Wist u bijvoorbeeld dat ventilatieroosters ook in de winter gewoon open moeten staan? De luchtkwaliteit in huis heeft veel invloed op de gezondheid. Hoe gezond is het in uw huis?

Het is al een paar weken flink tropisch in Nederland. Het watertekort wordt steeds zichtbaarder en wij mensen worden ook flink sloom van die hoge temperaturen. Alles gaat wat langzamer dan normaal en het liefst houden we in de middag ook maar even een siesta net als de Spanjaarden. Gelukkig kunnen we aan de temperatuur binnen wel iets doen, bijvoorbeeld door het plaatsen van een ventilator. Wij lichten een aantal ventilatie oplossingen voor je uit.

Een koel briesje tijdens de hete dagen in de zomer is altijd meegenomen. Maar omdat een ventilator meestal een vaste plek inneemt in de ruimte, is het natuurlijk ook fijn als de ventilator mooi oogt en past bij je interieur. Je hebt gelukkig genoeg keuze als het gaat om design ventilators.