356
Vind maar eens een betrouwbare slotenmaker!

Het is bijna het praatje op elk verjaardagsfeestje: hoe mensen zijn opgelicht door ondernemers die actief zijn in een spoedmarkt. Ongediertebestrijders bijvoorbeeld, rioolontstoppers, glaszetters en slotenmakers. Ineens heb je ze nodig. Je zoekt wat op internet en pakt er één die in de top-3 bij Google staat. Hij komt, fikst je probleem niet, maar presenteert je wel een waanzinnig hoge rekening.

 

Het is jammer, maar Google selecteert bedrijven vooral op marketing-kwaliteiten. Ze kunnen ook nauwelijks anders natuurlijk. Als een bedrijf zich slim presenteert op internet, met fijntjes bij elkaar gejatte content en een slimme tactiek om bovenaan in Google te komen, dan levert dat veel klanten op. En daar gaat het deze ‘bedrijven’ om: zoveel mogelijk klanten. Snel naar binnen, wat aanrommelen en een flink bedrag kunnen eisen voor hun geleverde ‘diensten’. 

Sneu voor goedwillende ondernemer

Het levert de branches waarin zulke oplichters actief zijn een slechte naam op. In programma’s als ‘Opgelicht’  gaat het dan over een branche waarbinnen oplichters actief zijn. Dat is begrijpelijk, want je moet het beestje bij de naam noemen, maar voor de goedwillende ondernemer die in die branche met veel inzet en passie zijn brood probeert te verdienen is het wel een hard gelag.

Temeer daar het moeilijk is om (potentiële) klanten ervan te overtuigen dat jij wél betrouwbaar en integer bent. Mensen moeten je dan maar geloven op de klank van je stem als je ze eenmaal aan de telefoon hebt. Dat is voor deze serieuze, hardwerkende ondernemers natuurlijk heel sneu.

Wat wil jij als klant?

Mede om die reden hebben wij Slotenprobleem Kwijt opgezet. We willen de betrouwbare slotenmaker zo helpen en tegelijkertijd al onze klanten in contact kunnen brengen met een ware vakman die ze écht gaat helpen met hun probleem én daarvoor een normaal, eerlijk bedrag vraagt. Tegelijkertijd stelt het platform ons in staat om onze klanten aan een lokale slotenmaker te helpen. Want dat is wat de klant wil: een slotenmaker die snel ter plaatse is, het probleem oplost en gewoon met een nette factuur komt.

Slotenmakers uitgebreid gescreend

De slotenmakers waarmee we samenwerken zijn uitgebreid gescreend op eigenschappen als vakkundigheid, ervaring, betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid. Allemaal zaken die wij hoog in het vaandel hebben, want ook wij kunnen net als jij eens met een spoedprobleem te maken krijgen en dan willen we ook goed, snel, netjes en tegen een normaal bedrag geholpen worden!

Dus wat doe je bij een slotenprobleem?

Dus wat doe je als je de deur achter je hebt dichtgetrokken en de sleutel ligt binnen? Of de sleutel is afgebroken in een slot? Een andere calamiteit met sloten? Dan pak je je telefoon, gaat via je browser naar Slotenprobleem Kwijt, vult je postcode of woonplaats in en belt het nummer dat je in beeld krijgt. Je hebt dan direct contact met jouw lokale slotenmaker service en hij komt aangesneld om je uit de brand te helpen. En! Geen fratsen. Gewoon een normaal tarief. En natuurlijk een uitstekende service!

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners