1567
Mooi hang- en sluitwerk
Gepubliceerd: 17-08-2015

Sloten zijn lelijk en inbraakwerende maatregelen zijn te afschuwelijk voor woorden. Of dat echt zo is? Nee, helemaal niet! Toch denken veel mensen het. De tegenwoordige, nieuwe sloten zien er vaak prachtig uit en zijn netjes ontworpen. De sloten kunnen zo in elke designwoning worden geplaatst en zijn lang niet meer zo opzichtig en louter functioneel als vroeger het geval was. Waar het vroeger vooral belangrijk was dat een preventieve maatregel goed functioneerde, is het tegenwoordig net zo belangrijk dat het betreffende slot of anderszins beschermende systeem er goed uit ziet.

 

Kent mijn slotenmaker de huidige trends?
Er zijn eigenlijk twee soorten slotenmakers. Je hebt slotenmakers die al jaren in het vak zitten en eigenlijk nog steeds hetzelfde trucje toepassen. Ze vervangen sloten, maken sleutels en houden zo hun onderneming draaiende. ’s Avonds zijn ze blij dat het werk er weer op zit en de volgende morgen doen ze weer hetzelfde als elke voorgaande werkdag. Er zijn echter ook slotenmakers die zich fanatiek bezighouden met hun vak en zich helemaal up to date houden en zorgen dat ze de nieuwste trends en eisen op de voet volgen. Hoe je kunt weten met wat voor slotenmaker je te maken hebt? Je ziet het eigenlijk meteen al op hun website, als ze die hebben. Een moderne slotenmaker zal veel meer de nieuwste sloten op de website hebben staan. Je kunt eventueel ook bij een slotenmaker navragen wat de nieuwste trends op het gebied van sloten zijn. Als de slotenmaker je glazig aankijkt of frustrerend zoekt naar de gids die ergens onder de toonbank moet liggen dan weet je eigenlijk wel genoeg en kun je beter naar een andere slotenmaker.

Er zijn genoeg slotenmakers die zich dus goed inlezen en op de hoogte houden van de ontwikkelingen in de markt. Dat heeft niet enkel als voordeel dat je over mooie sloten en ander hang- en sluitwerk kunt beschikken, maar zorgt er ook voor dat de gebruikte sloten kwalitatief goed in orde zijn en over de nieuwste techniek beschikken. Wel zo fijn als het over veiligheid van je woning gaat.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide