Een rolsteiger aanschaffen? Dit is een waardevolle investering die veel geld kost. Maar als u de aanschaf eenmaal afzet ten opzichte van huren, dan kan u nog wel eens beter uitkomen. Niet alleen heeft u dan uw eigen steiger, maar heeft u tevens alle vrijheid om deze te gebruiken wanneer u dit nodig acht. Echter, wat kost een dergelijke stellage nu eigenlijk? En wat koopt u voor dit geld? Er is bijvoorbeeld al onderscheid in professioneel en particulier steigermateriaal. In deze blog gaan we u verder helpen hoe een dergelijk proces in zijn gang gaat en waar u om moet denken.

Vanuit recente cijfers van het CBS is bekend dat er perjaar ongeveer 60.000 inbraken in Nederland plaatsvinden. Zo'n 80 procent van deze inbraken, worden gepleegd door zogeheten gelegenheidsinbrekers. Deze categorie slaat het liefst toe in huizen die niet tot nauwelijks beveiligd zijn. Uit onderzoek blijkt dat deze inbrekers woningen voorzien van een beveiligingscamera vaak direct overslaan. Het plaatsen van een beveiligingscamera brengt dan ook diverse voordelen met zich mee.

De houtworm wordt door veel mensen als een van de meest vervelende ongediertesoorten beschouwd. Dit is niet voor niets! Houtworm is lastig te bestrijden en kan daarbij voor een uiterst vervelende schade aan meubels en andere houten constructies zorgen. Reden genoeg om de houtworm in een vroeg stadium te laten bestrijden. Er zijn verschillende manieren, waarop je de houtworm tegen kunt gaan. In dit artikel beschrijven we een aantal van deze mogelijkheden. Hoe pak jij de houtworm momenteel aan, wanneer je deze in huis aantreft? Des te sneller je de houtworm bestrijdt, des te kleiner is de kans op een ernstige verzwakking van houten constructies.  

We krijgen steeds vaker te maken met heftig weer. Landen als Ierland en Engeland krijgen zelfs met orkanen te maken, en wat er vervolgens van deze orkaan over is vliegt direct over Nederland heen. Heftige wind en intense storm wordt tegenwoordig steeds vaker normaal onderdeel van ons klimaat. Maar hier zijn we natuurlijk nog niet altijd op voorbereid. Het kan dus zeker geen kwaad om even te kijken wat we allemaal kunnen doen om stormschade zoveel mogelijk te voorkomen. Want eerlijk is eerlijk; voorkomen is beter dan genezen!

We maken ons er allemaal wel eens zorgen over: inbrekers. Wat als vannacht, op een avondje uit of tijdens je vakantie onbekende mannen je huis binnendringen en de boel overhoop halen op zoek naar waardevolle spullen? Het geeft niet alleen veel gedoe, maar je gevoel van veiligheid en privacy lijkt daarna ook een tijd lang ver te zoeken…

Voor inbrekers is het heel makkelijk om een huis in te komen welke slechte beveiliging heeft tegen inbrekers. Je kunt zelf al een hoop dingen aan je huis verbeteren door kritisch naar je woning te kijken. Hieronder lees je de beste tips om je huis nog veiliger te maken.

Een inbraak, je moet er toch niet aan denken. Niemand zit hierop te wachten maar helaas wordt er nog dagelijks bij veel te veel mensen ingebroken. Verbazingwekkend is het af en toe hoe gemakkelijk inbrekers zichzelf toegang tot de woning weten te verschaffen. Vaak omdat mensen, misschien onbewust, vergeten om goed af te sluiten of simpelweg, zonder dat ze het in de gaten hebben, een inbreker gewoon uitnodigen om in te komen breken! Bewustwording is er niet eentje die alleen geld voor energiezuinig wonen! Ook bij inbraakpreventie valt er nog ontzettend veel te winnen. Wij geven je 6 tips voor het beveilgen van je huis.

Zo nu en dan komen er van die vreselijke berichten voorbij. Een grote brand in een woning of een gebouw. Spullen zijn maar spullen maar als er menselijke slachtoffers zijn dan is dat toch wel heel erg triest. Zeker ook omdat we anno 2018 genoeg maatregelen kunnen nemen om een brand zoveel mogelijk te voorkomen en... wanneer dat niet meer lukt, in ieder geval zelf op tijd weg te kunnen komen.

Camerabeveiliging in en om je huis laat je niet alleen zien wat er op elk moment gebeurt, het zorgt er ook voor dat de kans op een inbraak aanzienlijk kleiner wordt. Niet gek dus, dat steeds meer mensen er voor kiezen camera’s te installeren binnen en buiten hun huis. Een onveilig gevoel is heel vervelend, zeker wanneer het je huis betreft. Niets is vervelender dan thuiskomen en er achter komen dat een onbekende je huis binnen is gedrongen en je spullen mee heeft genomen. Los van het gemis van je spullen, geeft het feit dat er iemand in je huis was zonder je toestemming soms nog een hele tijd een vervelend gevoel.

Met camerabeveiliging heb je het gevoel dat je controle en inzicht heeft over wat er in en om je huis gebeurt.

Camerabeveiligingssysteem
Onze camera’s zijn onderdeel van een groter beveiligingssysteem. Wij geloven dat echte veiligheid uit meer bestaat dan alleen camera’s. Daarom werkt Heel Holland Veilig met een uniek systeem waarin huisautomatisering en beveiliging worden gecombineerd. Dat betekent bijvoorbeeld dat je van een afstand je lichten thuis kunt bedienen met een app op je mobiel, zodat het voor inbrekers uitermate moeilijk wordt om in te schatten of je thuis bent. Daarnaast is het systeem aangesloten op een alarmcentrale. Je ontvangt pushberichten op je telefoon wanneer er iets gebeurt in en rond je huis. Er is zelfs de optie om live mee te kijken met de beelden van de beveiligingscamera, op het moment dat er iets gaande is. Ben je zelf niet in de gelegenheid om naar je huis te gaan en te kijken wat er aan de hand is? In dat geval staan onze surveillanten voor je klaar. Dankzij onze landelijke dekking zijn zij snel ter plaatse.

Betrouwbaar draadloos beveiligingssysteem
Het beveiligingssysteem is altijd online, door een dubbele verbinding via internet en een geïntegreerde SIM kaart. Mocht de Wi-Fi het niet doen, dan schakelt het systeem uit zichzelf over op de SIM kaart. Hetzelfde geldt voor stroom. Het kan natuurlijk eens voorkomen dat de stroom uitvalt. Wanneer dat in een hele wijk gebeurt, zien inbrekers soms hun kans schoon. Het beveiligingssysteem van Heel Holland Veilig is dan echter nog steeds werkzaam. In het systeem zit een accu ingebouwd, die automatisch wordt ingeschakeld wanneer de stroom uitvalt. Deze accu kan tot 48 uur het beveiligingssysteem van stroom voorzien. Zo worden er nog steeds meldingen doorgestuurd naar de alarmcentrale, en gaat er nog steeds een alarm af wanneer een inbreker probeert binnen te komen.

Wat nu?
Ben je benieuwd hoe dit alarmsysteem kan aansluiten op je specifieke behoeften? Wanneer je het formulier hieronder invult, belt een medewerkster van onze klantenservice je om vrijblijvend een afspraak te maken met één van onze beveiligingsadviseurs. Deze adviseur komt bij je thuis om samen met jou je situatie te bekijken. Vervolgens schrijft de adviseur een adviesrapport. Het is aan jou of je daar vervolgens iets mee doet. Besluit je een alarmsysteem te installeren in je huis, dan kun je de order doorgeven. Je wordt dan gebeld om een afspraak te maken voor de installatie.