1917
Welke traprenovatie is passend voor jouw trap?

Voor iedere trap is er een traprenovatie mogelijk. Er komt een moment dat een trap vernieuwd moet worden. Er zitten deuken of scheuren in het hout, de verflaag is lelijk of je trap is onveilig geworden. Misschien kijk je wel naar de oude tapijt- en lijmresten van de vorige eigenaars. Wat de reden ook is: de oplossing is een traprenovatie die past op jouw soort trap. Laat deze professioneel uitvoeren en geniet weer voor jaren van een prachtige en veilige trap.

Welke traprenovaties zijn mogelijk?

Als je een dichte trap hebt, dan heb je hieronder waarschijnlijk ook een trapkast, berging of toilet. De treden van je trap zijn dan verbonden via ‘stootborden’, dit zijn de verticale planken tussen de treden. Bij de renovatie van de trap hoort ook het installeren van nieuwe stootborden en waar nodig overzettreden en sluitlijsten. Heb je een betonnen trap? Deze is ook geschikt voor het prachtige trede-over-trede-systeem van Stairz. Je kale trap verdwijnt onder prachtige planken. Deze zijn geluiddempend, antislip en extra bestand tegen stoten, krassen en slijtage. 

Een open trap vereist extra kwaliteit

Bij een open trap renovatie kun je goed zien waarom expertise vereist is. Hierbij is geen ruimte voor half werk; alles is direct zichtbaar vanuit je woonkamer of gang. De voorzijde én achterzijde van de treden, de trapwangen (zijkanten), de balusters, de palen en de leiwang moeten perfect zijn. Je hebt de keuze uit een enkelvoudige of volledige renovatie. Hiervoor is een vakkundige montage en afwerking nodig. Stairz hanteert een trede-over-trede-systeem, waarbij de nieuwe onderdelen op maat gemaakt worden en over of in de plaats van de oude onderdelen worden geïnstalleerd.

Open trap dicht maken

Wist je al dat het ook mogelijk is om een open trap dicht te laten maken? Er zijn hier meerdere redenen voor. Zo speelt veiligheid een rol, maar ook het besparen op stookkosten, of het creëren van extra bergruimte is een reden voor het dichten van de trap. Een trapspecialist zoals Stairz weet hier wel raad mee en adviseert je graag.

De overtreffende trap van Stairz

Bij Stairz is elke traprenovatie het resultaat van jarenlange technische ervaring en expertise in traprenovatie. Hier begrijpt men dat iedere trap uniek is, en dus ook uniek behandeld moet worden. Het noodzakelijke maatwerk hiervoor verloopt met mallen van je bestaande trap. Zo sluiten alle nieuwe onderdelen perfect aan. Op je traprenovatie zit dan ook 20 jaar garantie tegen doorslijten. De adviseurs van Stairz komen gratis langs en geven meteen vrijblijvend advies op maat. Tijdens je gesprek ontvang je ook direct een offerte.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners