2854
Traprenovatie: de metamorfose voor ieder trap

Is de trap geschilderd? Dan zal deze toch om de zoveel tijd een schilderbeurt nodig hebben. Iedere dag wordt de trap weer belast, waardoor deze beschadigt. Nadeel van het schilderen is dat dit een intensieve en tijdrovende klus is. Aan het eind van de dag is de verflaag nog niet voldoende droog en uitgehard om de trap weer in gebruik te nemen.

 

Voordat een trap klaar is ben je zo enkele dagen verder. Voordeel van een geschilderde trap is dat deze wel makkelijk is af te nemen. Hup, even een doekje eroverheen en schoon is de trap! Dat bespaart je in ieder geval gedoe met een stofzuiger. Misschien heb je nog wel een gestoffeerde trap? Deze trap verdwijnt steeds meer uit de huidige woonstijlen. Alhoewel het behaaglijker is aan de voetjes, is een trap met tapijten bekleding minder makkelijk schoon te maken. Voor iedereen die het schilderen beu is of uitgekeken is op de gestoffeerde trap: “Kies voor een traprenovatie!” Door te kiezen voor een traprenovatie is het schilderen van de trap verleden tijd en ben je ook nog eens in één dag klaar! Wie wil nu niet een trap die lang meegaat en onderhoudsarm is? Een trap die bestand is tegen slijtage? Een bedrijf dat gespecialiseerd is in traprenovatie is Stairz.nl en zij vertellen graag over alle ins-en-outs van een onderhoudsarme en duurzame trap.

Stairz-Traprenovatie.png

Klaar met schilderen
Het verwijderen van tapijt op de trap kan een lastige klus zijn. Zeker wanneer het tapijt ook nog aan de zijkanten zit. Lijmresten en nieten zitten soms heel goed vast. Wat er overblijft is een lelijke trap, die je vaak niet meer knap krijgt en schilderen ook niet zoveel zin meer heeft is. Ook wanneer je een geverfde trap hebt en het onderhoud niet meer ziet zitten, is een traprenovatie de perfecte oplossing. Trap renovatie is dé duurzame en onderhoudsarme oplossing voor elke trap. Stairz Traprenovatie kan dat beamen. Het bedrijf is al jarenlang gespecialiseerd in traprenovaties en de projecten uit het verleden hebben de hoge slijtvastheid inmiddels bewezen.

Steeds weer nieuwe trends
De ontwikkelingen op het gebied van traprenovaties staan niet stil. Elk jaar komen er weer nieuwe kleuren, materialen en opties bij. Wij bieden meerdere collecties, waar je uit kunt kiezen. In een klassieke woonstijl bijvoorbeeld passen onze klassieke overzettreden goed. Onder deze collectie vallen dessins als kersen, eiken en wenge walnoot. Ook als je meer warmte en sfeer in jouw woning wilt brengen zijn de klassieke prints een uitstekende keuze. Ga je liever voor een trendy dessin? Dan vind je in de trendy collectie dessins als noten of beton grijs. Ook een eiken traprenovatie kan heel goed in het moderne interieur.

Overzettreden zijn gemaakt van hoogwaardige materialen als hout, pvc en laminaat, die voorzien zijn van een slijtvaste toplaag. De toplaag is tevens geluidsdempend. Dit komt door de verlijming met PU bruislijm. Er komt een flexibel laag tussen de trap en de overzettrede, waardoor loopgeluid wordt gedempt. De trap kan verder aangekleed worden door de zijkanten (wangen) te bekleden of door het aanbrengen van een trapleuning en led-verlichting.

De eyecatcher van iedere woning
Een trap kan ook een opvallend onderdeel in de woning zijn. Vaak zie je een trap bij binnenkomst via de voordeur, maar bij veel nieuwbouwwoningen is de open trap ook een opvallende eyecatcher in de woning. Daarom is het belangrijk dat de trap er mooi en stijlvol uitziet. Door het renoveren van een open trap met overzettreden, wordt de trap een prachtige blikvanger en is weer als nieuw, onderhoudsarm en duurzaam.

Passende oplossing voor iedere trap
Wanneer je hebt verbouwd en de huidige trap niet meer in de nieuwe woonstijl past, is traprenovatie de perfecte oplossing. Bovendien heb je weer een mooie trap voor jaren, want overzettreden met een slijtvaste toplaag zijn duurzaam en hebben daardoor een lange levensduur. Voor iedere trap is er een oplossing. Of je nu een open trap, een wenteltrap, dichte trap of spiltrap hebt, Stairz weet er wel raad mee. De dichte en de open trap worden het meest gerenoveerd. Hoe pakken wij dit aan? Bij een dichte trap plaatsen wij zogenoemde overzettreden over de bestaande trap. Bij een traprenovatie van een dichte trap is het ook mogelijk om de zijkanten opnieuw te bekleden. Ook een renovatie voor een open trap is voor ons geen enkel probleem. Bij een renovatie van een open trap kun je kiezen uit een enkelzijdige renovatie, of een totale renovatie. Voor welk type renovatie je ook kiest, wij zijn in één dag klaar. De trap wordt in keurige staat opgeleverd en jij kunt gaan genieten van een duurzame en onderhoudsarme trap. 

Renovaties door heel Nederland en België
Door een complete traprenovatie uit te voeren, is de trap weer als nieuw. Stairz is gespecialiseerd in het renoveren van trappen door middel van het unieke trede over trede systeem. Dankzij jarenlange ervaring in traprenovaties zijn wij uitgegroeid tot een van de leidende bedrijven. Het vaste team bestaat uit klantgerichte professionals die er elke dag weer op uit trekken om onze klanten optimaal te bedienen in Nederland en België. Er is altijd een adviseur die snel en vrijblijvend bij u langs kan komen voor een vrijblijvend en gratis adviesgesprek. Tijdens dit gesprek nemen wij gezamenlijk de wensen door. Je kunt een keuze maken uit de meegebrachte voorbeelden en ontvangt direct een passende aanbieding, zo heb je direct inzicht in de kosten van traprenovatie. Kortom, waar je ook woont in Nederland, een traprenovatie door Stairz is altijd dichtbij.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners