1345
Trapleuningen van Lumigrip

Nieuwe trapleuningen? Tips om uw keuze te bepalen Dat een trapleuning belangrijk is in een woning mag duidelijk zijn. Een val van de trap is namelijk één van de meest voorkomende ongelukken thuis. Maar hoe kies je dan passende trapleuningen? Én welke modellen & opties zijn er? Een trapleuning hoeft natuurlijk niet alleen maar veilig te zijn. Het kan ook een belangrijke stijlfunctie hebben, die zorgt voor een complete look in de woning. Lees snel verder om er achter te komen welke mogelijkheden er zijn.

Wat voor soorten trapleuningen bestaan er?
Er zijn in bijna alle materialen wel trapleuningen te vinden passend bij de soort trap. Meest voorkomend zijn trapleuningen in hout en RVS. Deze twee materialen zijn duurzaam, gaan lang mee en behoeven weinig onderhoud. Daarnaast zijn ze gemakkelijk te combineren bij ieder interieur. Bijvoorbeeld door kleur keuze of keuze in vorm van de leuning. Naast de traditionele ronde leuning kun je ook kiezen uit vierkante, rechthoekige of ovalen leuningen.

Multifunctionele toepassing, een trapleuning met verlichting!
Geef je trapleuningen de hoofdrol in de trap door ze uit te voeren met LED verlichting. RVS trapleuningen kunnen gemakkelijk voorzien worden van ingebouwde verlichting. Naast de sfeer die deze leuningen brengen, geven ze ook de nodige extra veiligheid op de trap. Treden zullen altijd goed zichtbaar zijn en je gezinsleden weten ‘s avonds de weg goed te vinden, zonder iedereen wakker te maken. Er zijn verschillende mogelijkheden in LED, bijvoorbeeld stijlvol warm-wit of feestelijk oranje of blauw. Met een meerkleurig LED systeem kunt je voor elke gelegenheid een bijpassende kleur instellen. Ook bestaat er de mogelijkheid voor een aansluiting op accu. Hierdoor heb je geen werk met het maken van een stroompunt. Erg handig in situaties waar een aansluiting op de stroom niet gemakkelijk te maken is.

LUMIGRIP® dé specialist in trapleuningen
Lumigrip® is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van RVS trapleuningen en balustrades. Door de productie in eigen beheer te houden kan Lumigrip® haar klanten de beste service en kwaliteit bieden. Ben je zelf niet handig? Geen probleem, Lumigrip® heeft vakbekwame en gespecialiseerde monteurs die al het werk voor je uit handen kunnen nemen.

LED verlichting in de trapleuning!
In 2007 zijn de verlichte Lumigrip® LED trapleuningen geïntroduceerd en is een nieuwe trend geboren. Inmiddels biedt Lumigrip® vier soorten verlichtingssystemen met verschillende mogelijkheden in besturing, verlichtingskleur en aansluiting. Denk hierbij aan sensoren die reageren op beweging en een aansluiting op accu. Stel samen met een Lumigrip® adviseur uw droomtrapleuningen samen en geniet van al deze voordelen.

Unieke modellen en designs
Met haar aanbod is Lumigrip vooruitstrevend. Naast de keuze voor RVS ronde, vierkante of rechthoekige leuningen, heeft Lumigrip® namelijk ook unieke design leuningen ontwikkeld: Lumiwood®. Dit zijn ronde trapleuningen in verschillende Design decors. Totaal zijn er ruim 16 kleuren en designs, variërend van moderne hout tot stoere steendesigns. Kies bijvoorbeeld voor modern grijs eiken, mystiek zwart of ga voor een meer bohemian stijl met een van de steen designs of Zebrano.

Interesse? Laat je gratis adviseren door Lumigrip® voor de mogelijkheiden voor jouw trap. Samen creëer je perfect passende trapleuningen bij interieur en woning.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners