1250
Handgemaakte trapleuningen

Woon je in een huis met meerdere verdiepingen dan heb je er eentje.... jawel, een trap! Een trap is een handig iets om je van boven naar beneden te verplaatsen maar verder wordt er niet echt vaak naar de trap omgekeken. Althans naar de vormgeving of het design ervan. Soms een verfje erop of een andere bekleding.. Maar wist je dat je van je trap een echte eyecatcher kunt maken in je gang of bij jou misschien zelfs in je woonkamer.

 

Een trap kan je op een heleboel manieren 'pimpen'! Je kan hem een kekke kleur geven, een flinke glanslaag eroverheen of je kan de tredes voorzien van ledverlichting zodat het traplopen een ware celeberty bezigheid wordt. Maar zover hoeft je natuurlijk ook weer niet te gaan om je trap een beetje in de spotlights te zetten. Een trapleuning kan een trap ook een prachtige 'upgrade' geven.

Er zijn vele soorten trapleuningen verkrijgbaar. Voor elke stijl is er wel een model te koop. Van hout tot aluminium en van vierkant tot rond. Een trapleuning is vooral bedoeld om veilig de trap op en af te kunnen gaan maar is ook een uniek sieraad aan de muur.

Wil je geen standaard trapleuning maar iets bijzonders dan kan je een trapleuning op maat laten maken. Neem maar eens een kijkje op de website van Trapleuningspecialist.nl. Of je nou kiest voor een rustieke smeedijzeren trapleuning, een strakke stalentrapleuning, een houten trapleuning of een RVS trapleuning met ledverlichting. Alles kan voor jou op maat gemaakt worden.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners