Een traplift is een veilig hulpmiddel voor wanneer je wat moeilijker ter been wordt en zelf niet meer de trap naar boven kunt nemen. Moeilijk ter been raken hoeft niet alleen maar voor te komen bij ouderdom. Ook bij een ongeval, ziekte of overgewicht kan een traplift uitkomst bieden.

 

Het grote voordeel van een traplift installeren is dat je niet hoeft te verhuizen. Een traplift kan op elke trap geïnstalleerd worden, of je nou een rechte trap hebt, een trap met een bocht of zelfs bij trappen met meerdere bochten is het plaatsen van een traplift geen enkel probleem.

Een traplift kopen

Een traplift is een hele investering. De prijs is natuurlijk afhankelijk van de lengte van de trap, de hoeveelheid bochten en het soort traplift wat je nodig hebt. Maar heb je er wel eens bij stil gestaan om een gebruikte traplift te laten plaatsen. Een 2e hands traplift is zo goed als nieuw maar kost slechts een fractie van de nieuwprijs.

Je zult je misschien afvragen of een gebruikte traplift net zo veilig is als een nieuwe maar zorgen hierover hoeft je je niet te maken. Ook bij de aanschaf van een 2e hands traplift wordt een compleet servicepakket geleverd van het inmeten en de installatie tot het onderhoud en oplossen van eventuele storingen. Neem hiervoor maar eens een kijkje op de website van www.smienktrapliften.nl

Een traplift verkopen

Misschien heb jij net een nieuwe woning gekocht waarin een traplift is geïnstalleerd of heb je jouw traplift niet meer nodig. Dan is de vraag wat je ermee moet doen. Het is nogal een installatie die je niet zomaar even weghaalt. Wist je dat je jouw traplift kunt verkopen tegen een mooie vergoeding. Je kunt de traplift professioneel laten demonteren en zelfs al binnen 48 uur verkopen. Jouw traplift wordt duurzaam verwerkt en waar mogelijk een tweede leven gegeven of de onderdelen worden hergebruikt. Wil je meer weten over het verkopen van je traplift kijk dan eens op www.trapliftverkopen.nl voor meer informatie of het direct inplannen van een afspraak.

Ook leuk om te lezen