De trap is in veel woningen een verplicht element waarbij er gekeken wordt hoe deze zo min mogelijk de aandacht trekt. Vaak neemt deze ruimte in beslag die men graag voor de inrichting zou gebruiken. Met de 1m2 trap van EeStairs wordt de trap niet alleen een prachtige toevoeging van je huis, zoals de naam al verklapt, neemt hij slechts een enkele vierkante meter in beslag!

 

Naar boven binnen 1m2 dankzij een uniek design

EeStairs stelde zich de uitdaging om een ruimtebesparende trap te ontwikkelen, die slechts 1m2 van de (woon)ruimte in beslag zou nemen. Door velen als onmogelijk geacht, maar dankzij het juiste design van de specialisten van EeStairs, ontstond een unieke oplossing die veelzijdig toepasbaar is!

eestairstrap2.jpg


De 1m2 trap als stijlvolle zoldertrap
Vanwege de beperkte afmetingen, is de 1m2 trap uitermate geschikt als compacte zoldertrap. Het is de ultieme oplossing voor het gestuntel met de onhandige vlisotrap, waarbij je met het nodige gevaar omhoog moet klauteren. Daarnaast kan er zeer eenvoudig de nodige ruimte worden bespaard, als de trap wordt geïnstalleerd ter vervanging van een standaard vaste trap naar zolder.

Functionele designtrap als blikvanger
In de woonkamer of hal is de trap vaak een element dat in het oog springt. Gelet op dit feit was het voor EeStairs belangrijk om de 1m2 trap ook met betrekking tot het design een absolute topper te laten zijn. Een proces van enkele maanden resulteerde in een prachtige metalen spiltrap, die dankzij de afwerking met poedercoating niet alleen zeer stijlvol is, maar ook nog eens leverbaar in alle mogelijke kleuren.

Opties van de 1m2 trap
De trap is een standaard product, waarbij er vele variaties mogelijk zijn. Door bijvoorbeeld zelf te bepalen hoeveel treden er nodig zijn, of er een handleuning bij moet komen, en in welke kleur de trap moet worden uitgevoerd, kun je een uniek ontwerp samenstellen, dat perfect bij je eigen situatie past. Bekijk enkele voorbeelden van unieke uitvoeringen op de site van de ruimtebesparende trap.

Toepasbaarheid van de compacte trap

Van keldertrap of zoldertrap tot aan een unieke kleine wenteltrap naar de tussenverdieping, de ruimtebesparende trap is (bijna) in elke situatie te plaatsen! Dankzij de diverse opties en aanpassingen, maakt EeStairs de 1m2 trap namelijk speciaal voor je op maat. Wel heeft de trap uiteraard een trapgat nodig, van minimaal 1000mm bij 1000mm. Zit er nog geen trapgat? Dan regel je samen met EeStairs dat deze wordt gemaakt.

Benieuwd naar de vele toepassingen en stijlvolle ontwerpen van deze unieke ruimtebesparende trap? Neem een kijkje en vraag een gratis brochure aan!

Ook leuk om te lezen