774
Wees jezelf in de zomer dankbaar met horren en zonwering
Gepubliceerd: 24-11-2022

Een goede voorbereiding is het halve werk. Dit geldt ook op het gebied van raamhorren en deurhorren. Het is daarom ook aan te raden om in de winter en herfst al enkele voorzorgsmaatregelen te nemen waar je in de zomer profijt van hebt. Er zijn drie zaken die hierbij hoog op ons prioriteitenlijstje staan, om ons te weren tegen muggen en de zon. Waarom je hierin moet investeren? Lees snel verder.

Deurhorren voor iedere deur

Horren bestellen zijn investeringen waar je zeer blij van wordt. Niets zo vervelend als een nacht slecht slapen door zoemende muggen en andere vliegjes. Horren zijn echter wel van die producten waar je meteen all the way moet gaan, anders gaat het niks oplossen. Want voor de ene deur een hor maar voor het openstaande raam niet? Dan is vliegend ongedierte je nog steeds te snel af. Ga daarom in de winter je eens verdiepen in horren. 

Raamhorren voor ieder raam

Van speciale raamhorren tot deurhorren, ze zijn er in allerlei soorten en maten. Meestal komen mensen pas op het idee om een hordeur te kopen zodra de beestjes weer zijn intrede doen. Wacht niet tot dit moment maar investeer juist in de winter in horren. Dan hebben specialistische bedrijven nog alle tijd om jou van de beste service en advies te voorzien op het gebied van horren. Dus ramen open, horren dicht. Dan zit jij er mugvrij bij deze zomer!

inspiratiebrochures1.png

Weer de zon

Zon is fijn, tenzij het de hele tijd in je woning schijnt en het binnenshuis bloedheet wordt. Zonwering is echter arbeidsintensief om te plaatsen, bedrijven die dit leveren zijn dan ook vaak erg druk in het voorjaar en de zomer. Nét als bedrijven die gespecialiseerd zijn in horren. 

Investeer daarom in de winter in deze producten en je weet dat je op een felle zon bent voorbereid. Wist je dat horren en zonwering in sommige situaties zelfs zijn te combineren? Raamhorren en jaloezieën zie je steeds vaker gecombineerd. Twee vliegen in één klap, bijna letterlijk!

Kortom, het is in de winter verleidelijk helemaal los te gaan met warme plaids en knusse banken. Maar keer het juist om. Investeer in de winter in raamhorren, zonneschermen en deurhorren. Nu hebben deze bedrijven alle tijd voor jou om je maatwerk te leveren en van goed advies te voorzien. En je bent jezelf in de zomer dankbaar, dat beloven we!

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide