1423
Wat kan deurbeslag doen voor je interieur?

Kijk eens naar de deurklinken in de hal. Stel je voor dat het standaard aluminiumbeslag vervangen wordt door retro jaren ’30 deurklinken met een stijlvolle uitstraling. Ineens komt het hele interieur samen, ineens vormt de hal een geheel! Wist jij dat deurbeslag zoveel kan doen voor je woning?

 

Wat is deurbeslag?

Onder deurbeslag valt al het beslag dat in of op binnen- en buitendeuren zit. Het gaat bijvoorbeeld om:

  • Deurklinken
  • Sleutelgaten (rozetten)
  • Brievenbussen
  • Toiletsloten
  • Raamuitzetters
  • Veiligheidsbeslag
  • Deurbellen

Oog voor design

Natuurlijk krijg je met het standaard aluminiumbeslag de deur ook wel open en dicht. Toch kiezen steeds meer mensen ervoor om het beslag op hun nieuwbouwhuis of verbouwde woning te vervangen. Waarom? Omdat we steeds meer oog krijgen voor design in details!

Juist de afwerking van je hal, woonkamer of toilet maakt je huis netjes. Het is begrijpelijk dat je in eerste instantie vooral bezig bent met kasten en vloeren. Maar zodra de basisinrichting van je woning compleet is valt het pas echt op: kwalitatief design deurbeslag maakt het verschil.

De zelfontworpen deurklinken en rozetten van De Oude Deurklink laten dat mooi zien. Elk product is met zorg gemaakt en straalt daarom kwaliteit uit. Of je nu kiest voor mat zwart deurbeslag of juist voor glanzend nikkel, de duurzame producten van De Oude Deurklink voegen design én karakter toe aan je interieur!

Benadruk je woonstijl

Als je voor een specifieke woonstijl hebt gekozen, zoals vintage of landelijk, is het essentieel om deze stijl door te voeren in details. Met retro jaren ’30 deurklinken voelen die openslaande vensterdeuren eindelijk écht. Geef de hal karakter met een retro toiletslot met draaiknop, in hetzelfde mat zwart als de deurklink. Ook voor het moderne draai-kiepraam bestaan ‘oude’ raamsluitingen met moderne kwaliteit.

Waar moet je op letten?

Bij het vervangen van deurbeslag is het handig om rekening te houden met een aantal punten. Zo vereisen binnendeuren ander beslag dan buitendeuren. Let vooral ook op de kwaliteit: niet alleen gaan kwalitatieve deurklinken en raamuitzetters langer mee, ook staat het mooier. Zorg er tot slot voor dat alles een geheel wordt in huis. Vervang je het slot van de voordeur voor een retro jaren ’30 rozet? Kies dan ook voor de brievenbus, deurbel en deurklink een mat zwarte variant. Zo creëer je een rustig en stijlvol plaatje.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners