Vooral in de winter is tocht in huis vervelend. Zelfs als de temperatuur in huis aangenaam is, kan tocht voor een onprettig gevoel zorgen. Met goede tochtstrips voor ramen en deuren kunt u uw wooncomfort aanzienlijk verbeteren zonder de verwarming steeds hoger te zetten. Er zijn verschillende tochtstrips verkrijgbaar van verschillende materialen.

Aluminium, pvc of rubber
Elk  type raam en deur kan voorzien worden van een tochtstrip. Of u nu in een nieuwbouwwoning woont of in een oud monumentaal pand, er is een passende oplossing te vinden om effectief tocht te weren. Er zijn bijvoorbeeld zelfklevende rubberen tochtprofielen als uw raamkozijn geen standaardafmetingen heeft of niet haaks is. Deze handige tochtstrip is op rol verkrijgbaar, dus u kunt uw tochtstrip op elke gewenste lengte maken.
Verder kunt u nog kiezen uit stevige aluminium en pvc tochtprofielen die u met spijkers in uw kozijn kunt bevestigen en tochtstrips met een aluminium borstel voor onder binnendeuren. Er zijn oplossingen voor naar binnen en naar buiten draaiende deuren en ramen, tochtstrips met diverse profielen en van diverse merken. Kunt u toch niet vinden wat u zoekt, dan is er in veel gevallen toch een speciale oplossing voor u.


Merk het verschil
Neem alleen genoegen met de beste kwaliteit en koop professionele tochtstrips die echt werken. U merkt het verschil absoluut. Genieten van een fijne zitplaats bij het raam zonder het nare gevoel van tocht. Een tochtstrip van goede kwaliteit gaat jarenlang mee en vraagt slechts een kleine investering. U verhoogt uw wooncomfort en u verlaagt uw energierekening.Geniet eenvoudig van een heerlijk comfortabel klimaat in huis.

Een goed geïsoleerd huis heeft als resultaat dat er zo min mogelijk kans is op vochtschade en zo min mogelijk warmteverlies door tocht. Vochtschade wordt over het algemeen door veel huizenbezitters onderschat. Zeker als u in een groene, vochtige omgeving woont is er een grote kan dat vocht zich in uw binnenmuren, plafond en vloer nestelt. Dit tast de structuur van uw huis ernstig aan en is bovendien een uitstekende voedingsbodem voor schimmels en andere schadelijke micro-organismen.

Tochstrips dragen bij aan een energiezuinig, goed geïsoleerd huis. 

Ook leuk om te lezen