779
Op een creatieve manier je interieur opfleuren? Zo kun je dat doen.

Heb jij net een nieuw huis gekocht? Of wil je juist je huidige interieur een nieuwe look geven? Dan kan het soms lastig zijn om te weten waar je het beste kunt beginnen. Wil jij wat tips om jouw interieur leven te geven? In dit artikel vertellen wij je hier alles over. Lees snel verder!

Deuren 

Velen van ons die op het punt staan om onze woning weer leven te geven beginnen bij het schilderen van de muren, het veranderen van de meubels of aanpassingen brengen in de decoratie. Dit zijn uiteraard zeer goede manieren om ervoor te zorgen dat je jouw interieur op kunt fleuren. Echter is dit niet de enige manier. Wanneer de deuren in het huis anders zijn, zorgt dit er al voor dat het huis er meteen anders uit ziet. Zo heb je de mogelijkheid om de deuren geheel te vervangen voor nieuwe deuren. Zijn jouw deuren nog niet oud? Dan hoef je natuurlijk geen nieuwe deuren te kopen. Je kunt jouw deuren en daarmee je huis, een nieuwe look geven door deuren spuiten. Zo geef je het huis een metamorfose en je kunt er ook geld mee besparen.  

Meubels 

De meubels zijn uiteraard zeker een goede manier om het interieur op te fleuren. Voordat je hieraan begint, is het handig om na te gaan wat de laatste interieur trends zijn. Op het gebied van banken zijn grote en vooral brede banken helemaal in. Het maakt hierbij niet uit of je voor een hoekbank of een bankenset kiest. Dit kun je geheel op basis van je eigen voorkeuren kiezen. Naast banken zijn tafels super belangrijk. Dit zijn meubels die meteen de aandacht trekken, omdat ze in het midden van het huis staan. Welke vorm tafel je kiest hangt af van het type bank dat je gekozen hebt. Zo worden ronde tafels tegenwoordig gekozen bij een hoekbank en vierkante tafels als je een bankenset hebt. Tot slot is het belangrijk om kleuren te kiezen waar je blij van wordt.  

“Do it yourself” projecten

“Do it yourself” (DIY) projecten zijn creatieve werkjes die je zelf maakt. Deze kun je dan maken op basis van wat je nog in je interieur mist. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om spontaan iets creatiefs te maken. Leuke ideeën hiervoor zijn het maken van een schilderij, beeldjes, plantenpotten of andere decoratie stukken. Hiermee geef je jezelf de kans om helemaal los te gaan met mooie ideen.   

Kortom, door je deuren een nieuwe uitstraling tegen transformeer je meteen het interieur. Verder kun je uiteraard passen de meubels kiezen, maar ook leuke DIY projecten in je huis zetten.

Wonenonline

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners