590
Meerdere ruimtes creëren in je woning? Dat doe je zo!

Loop jij er ook wel eens tegenaan dat je in je woning een extra muurtje nodig hebt om bijvoorbeeld goed thuis te kunnen werken of om duidelijker je kamers af te scheiden? Gelukkig hoef je geen hele verbouwing door te gaan om meerdere ruimtes in je woning te maken, want met behulp van stijlvolle wanden en puien verwezenlijk jij in een handomdraai meerdere kamers in je woning. Benieuwd hoe je dit aanpakt? Wij vertellen je het in dit artikel!

Voordelen van meerdere ruimtes in huis

Misschien zul je denken: je krijgt toch niet letterlijk meer ruimte in je woning, waarom zou je dan meerdere ruimtes creëren? Het kan fijn zijn om duidelijke afscheidingen te hebben tussen bijvoorbeeld je woonkamer, kantoor en slaapkamer. Helemaal nu we meer thuis zijn, en de scheiding tussen deze kamers langzaam vervaagd – je woonkamer is je kantoor en andersom. Best lastig om die overgang van werk naar privé in balans te houden: voor je het weet zit je tot laat in de avond nog te werken, terwijl je om vijf uur al vrij was. Juist door duidelijke aparte ruimtes te maken, zorg jij ervoor dat je rust bewaard om in elke ruimte alleen te doen waar de kamer voor ingericht is. Zo voorkom je bijvoorbeeld dat je in de avond nog doorwerkt of juist tijdens kantooruren ‘per ongeluk’ voor die lonkende televisie gaat zitten. Wel zo fijn!

Stijlvolle wanden en puien

Een ander groot voordeel van het maken van meerdere ruimtes in je huis is dat je dit hartstikke stijlvol kunt doen. Met behulp van de geweldige deuren van Skygate, bijvoorbeeld: combineer een stoere stalen taatsdeur of schuifdeur met vaste panelen en creëer zo in no time een kantoor, eetkamer of bibliotheek. Door het staal en glas als room divider in te zetten, maak je de wijzigingen in je kamer functioneel maar toch huiselijk. Door het sterke glas zul je geluid afschermen, maar kun je toch zien wat er in de andere kamer aan de hand is. Handig, als je kinderen of huisdieren hebt…

Op maat gemaakt voor je woning

Wil jij graag stalen deuren met glas gebruiken om meerdere ruimtes in je woning te maken? Bij Skygate ben je aan het juiste adres! Deze bekende deurenmaker denkt graag mee over welke opties voor jouw woning het beste zijn. Ook heerlijk: de deuren zijn in standaard maten beschikbaar, maar ook maatwerk is mogelijk. Handig, als je net een afwijkende breedte zoekt! Of je nu dubbele taatsdeuren wilt met smalle panelen of een enkele deur met brede zijpanelen, bij Skygate ben je aan het juiste adres. Voor welke kamerafscheiding ga jij?

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners