2188
Hornbach schuifdeuren

Een schuifdeur is hip en een schuifdeur is vooral heel handig! Bijvoorbeeld om een ruimte in twee delen op te splitsen of om er een kast mee te maken. Het voordeel van een schuifdeur is dat je de deur langs de wand open kunt schuiven en dat er dus geen deur de ruimte in draait. Hiermee bespaar je kostbare ruimte.

Een schuifdeur schept vele mogelijkheden in je woning en daarom geeft Hornbach iedere vrijdag en zaterdag van 7 tot en met 29 november in de projectshow ‘zelf schuifdeuren maken’ verschillende demonstraties over schuifdeuren. Zo laten vakkundige medewerkers je zien welke deuren passen bij jouw woonwensen, hoe je deze plaatst en welke accessoires je deur afmaken.

Wil je zelf je schuifdeurkast samenstellen dan helpt Hornbach je hier graag bij. Niet alleen met tips voor het ophangen van de deuren maar met je totale project.

Overigens kan je bij Hornbach niet alleen terecht voor hulp bij het maken of plaatsen van schuifdeuren, ze bieden op hun website een heel breed scala aan handleidingen en werktekeningen! Bijvoorbeeld om zelf meubels te maken! Daarnaast organiseren ze regelmatig inspirerende projectshows in de vestigingen waar advies wordt gegeven door deskundig personeel

 


 

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners