190
Hoe kies je een mooie voordeur of binnendeur?

Als je een nieuwe deur gaat plaatsen staat een goede kwaliteit uiteraard centraal. Buitendeuren en binnendeuren sluiten ruimtes af en voorkomen dat er kou en tocht de woning binnenkomt. Ook zorgen deuren voor goede isolatie in huis. Om elke ruimte goed te isoleren en af te sluiten kies je voor mooie binnen of buitendeuren van hoge kwaliteit. Je wilt vast een deur die stijlvol is en bij jouw woning ontwerp past. Bij Top Deuren is er genoeg keuze. Je kunt altijd worden voorzien van kundig advies omtrent het plaatsen van de deur of het op maat laten maken van een voordeur of binnendeur. Ook krijg je tips mee over sluitwerk, stijlen, materialen, maten en deurbeslag als je een deur aanschaft.

Diverse soorten stijlen en toepassingen van binnendeuren

Binnendeuren kunnen uiteenlopend zijn stijl en manier van gebruik. De meest gebruikte deuren zijn stompe en opdekdeuren qua hang en sluitwerk. Verder zijn er vlakke deuren, schuifdeuren, paneeldeuren, fineerdeuren en taatsdeuren zijn in de showroom te vinden. Elke deur heeft bepaalde eigenschappen en elke deur sluit weer op een bepaalde manier. Denk bij het plaatsen van een deur altijd goed na of je deze naar binnen of buiten wilt laten draaien. Hierbij moet je inschatten hoeveel ruimte je hebt en of er geen objecten in de woning de deuropening belemmeren. Veel moderne deuren beschikken over een rechte profilering zoals deur TW01. Dit is een egale binnendeur gemaakt van massief materiaal.

Binnendeuren kunnen zowel met als zonder glasopening op maat worden besteld. Je hebt diverse keuzes in glas zoals mat glas, transparant glas en zelfs mooie glas in lood deuren. Het ligt aan jouw interieur welke deur een goede match is. Maten voor standaard deuropeningen worden standaard geleverd. Maar je kunt bij Top Deuren ook jouw deur op maat laten maken als de maten afwijken. Denk aan woningen met een extra hoog plafond bijvoorbeeld. Verder zijn fineerdeuren van eikenhout zeer geliefd. Fineerdeuren zijn zeer mooie afgewerkte deuren die een luxe uiterlijk hebben. Ze zijn gemaakt van natuurlijk eikenhout. Warme tinten fineerdeuren maken de woning extra gezellig en landelijk.

Voordeuren in allerlei maten en stijlen

Ook kun je gaan voor een luxe voordeur in de stijl van de rest van de woning. L228 en L229 zijn bijvoorbeeld landelijke voordeuren die geschikt zijn voor huizen en boerderijen. Ze hebben een authentiek tintje maar zijn ook modern. Deze deuren bevatten geïsoleerd glas. Deze plaatdeuren bieden stabiliteitsschermen van aluminium en een hoogwaardige dekplaat van AluCoya.

De WK1116 is een luxe voordeur met een klassieke stijl, van massief hoog kwalitatief merbau gemaakt. Deze deur is zeer stevig en beschikt over een mooi rooster met daarachter een draairaam. Deze voordeur past prima in oude herenhuizen en klassieke woningen. Roosterdeuren zijn populair en maken de woning zeer aangenaam voor gasten.

WK1361 voordeuren zijn ook een blikvanger op het eerste oog. Deze hebben een goudkleurige afwerking en zijn gemaakt van MDF. Deze voordeuren hebben messing raamsluitingen en beschikken ook over een draairaam. Verder wordt de deur afgewerkt met houten ornamenten in zwarte lak kleuren. Daarnaast zijn is er nog een gigantisch assortiment in andere voordeuren met verschillende stijlen.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners