1319
Handig, rolluiken met hor

Rolluiken zijn voor meerdere doeleinden onmisbaar voor jouw woning. Een rolluik is ten eerste zonwerend. Niet alleen maakt dat je slaapkamer goed donker om er vervolgens prettig in te kunnen slapen, maar ook om je kamer koel te houden tijdens de warme zomermaanden. En in de winter is een rolluik juist isolerend waardoor de warmte in huis blijft en de kou van buiten geweerd wordt.

 

Verder zijn rolluiken ideaal als je in het bezit draaikiepramen bent. Je kunt dan het rolluik omlaag doen en alsnog koele lucht binnen krijgen. Heb je draaikiepramen of een raam dat naar binnen opent? Dan kan je ook kiezen voor een rolluik met hor. Een rolluik met hor houdt alle insecten en ongedierte buiten, zodat je ongestoord de gehele dag en nacht het raam open kunt hebben. 

Hoe werken rolluiken met hor?
Je kunt het rolluik los van de hor bedienen. De hor werkt hetzelfde als een rolhor. De hor kan je naar beneden trekken en onderin vastklikken. Wanneer je de hor omhoog wilt doen, hoef je deze alleen los te klikken. De hor rolt zichzelf vervolgens netjes weer op. Het is een zeer eenvoudig systeem waar je geen omkijken naar hebt. De rolluiken met hor hoef je dus niet op een bepaalde manier op te rollenen is ook niet zwaar in de bediening ervan. Het is zeer gebruiksvriendelijk en staat erg mooi in combinatie met de rolluiken.

Rolluiken met hor op maat gemaakt
De rolluiken met hor worden op maat gemaakt. Zo weet je zeker dat de rolluiken altijd perfect op jouw huis aansluiten. De rolluiken kunnen tot maximaal 360 cm breed en 290 cm hoog worden gemaakt. Als je ze zelf wilt monteren is het belangrijk om de rolluiken met hor zelf goed in te meten. Hoe exacter de meting, hoe mooier ze uiteindelijk hangen. Er is een ruime keuze in kleuren. Wellicht handig om vooraf een kleurenstaal op te vragen zodat je precies weet hoe de kleur er thuis uitziet.

Het bedienen van rolluiken met hor
Rolluiken met hor kun je met de hand bedienen, maar ze zijn er ook automatisch. Deze automatische rolluiken worden geleverd met een Somfy motor. Een zeer prettig combinatie. Zo kun je het rolluik met een afstandsbediening eenvoudig bedienen. Bij Creon ontvang je vijf jaar garantie op de rolluiken. Dat geeft een hoop zekerheid.

Het voordeel van rolluiken met een hor
Rolluiken met hor zijn dus bijzonder geschikt als zonwering. Door hun ongeëvenaarde isolerende werking, zowel in de winter als in de zomer, zorgen ze voor een aangename temperatuur in huis. Ze zijn ook nog geluidswerend en zorgen uiteraard voor de nodige privacy in huis. Bovendien heb je nooit meer last van ongedierte door het raam. Rolluiken worden ook vaak gebruikt om een huis goed te beveiligen. Ze zorgen voor een hermetisch afgesloten raam, dus inbreken wordt hierdoor een stuk lastiger. Dat betekent optimale privacy en dus comfortabel wonen.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners