3836
Een vliegenraam in raam plaatsen

Bijna iedereen kent het wel: je wilt rustig gaan slapen en ineens hoor je gezoem om je hoofd. Een mug. Er wordt alles op alles gezet om deze zoemer te vangen, zodat er rustig doorgeslapen kan worden. Als je dan eindelijk weer in je bed ligt en bijna slaapt, hoor je weer dat bekende geluid en begint het hele tafereel weer opnieuw. Heb je hier ook genoeg van? Plaats dan een vliegenraam en slaap voortaan weer rustig.

Bij Ceon-ramen.be kun je eenvoudig en snel een vliegenraam bestellen die je zelf in je raam plaatst. Deze vliegenramen zijn een uitstekende oplossing tegen muggen en vliegen en zijn van hoge kwaliteit. Door het gebruik van hoogwaardige materialen hebben ze een lange levensduur. Het kader bestaat uit aluminium dat in verschillende kleuren leverbaar is. Hierdoor past het vliegenraam altijd bij de uitstraling van uw woning.

De vliegenramen zijn eenvoudig zelf te bevestigen. Doordat er niet gebruik gemaakt wordt van schroeven of andere bevestigingsmateriaal, maar van een handig klemsysteem, is het erg gebruiksvriendelijk. Zowel aan de boven- als aan de onderkant zit een veer die er voor zorgt dat het vliegenraam stevig in het raamkozijn bevestigd wordt.

Daarnaast kunnen de vliegenramen in de winter als je ze niet nodig hebt, makkelijk weer verwijderd worden. Hierdoor blijven ze schoon en gaan ze nog langer mee.

Nadat je de maten van het kozijn hebt opgemeten, geef je deze op de website van Creon-ramen.be op en zo bereken je snel de totaalprijs van je vliegenraam op maat. Doordat je online bestelt kan de prijs van deze kwalitatief hoogstaande producten heel scherp gehouden worden. Zo heb je dus wel de kwaliteit, maar betaal je niet de hoofdprijs.

Met een vliegenraam van Ceon-ramen.be kun je deze zomer rustig met het raam open slapen, terwijl je de vliegen en de muggen buiten houdt.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners