4644
Een binnendeur van Skygate past in ieder interieur

Je woning een complete look geven, hoeft gelukkig niet ingewikkeld te zijn – en ook niet onbetaalbaar. Natuurlijk kun je aan de slag met woonaccessoires om je huis een make-over te geven, maar er is ook een manier om in één klap je inrichting helemaal af te maken. Heb jij wel eens nagedacht over een nieuwe binnendeur? Zo geef jij je huiskamer, hal of ensuite een unieke upgrade.


Skygate_-_Enkele_Stalen_Taatsdeur_-_Amsterdam_08.jpg

Perfect bij elke woonstijl
Of je nu dol bent op een Scandinavisch interieur, je huis in klassieke stijl hebt ingericht of jij je heil het liefst zoekt in vintage woonspulletjes –iedereen heeft zo een eigen woonstijl. Bij die verschillende interieurstijlen horen ook bepaalde kenmerkende kleuren en accessoires. Bij een binnendeur van staal denk je misschien al gauw aan een industrieel interieur, maar een toffe taatsdeur past juist in vele verschillende woonstijlen. De unieke deuren van Skygate matchen prachtig bij diverse materialen. Ook bij verschillende vloeren: of je nu een vloer van beton, hout of steen hebt, er is altijd een binnendeur die bij jouw smaak past. Combineer modern met klassiek, vintage met nieuw, kleurrijk met strak: een hippe binnendeur van bijvoorbeeld echt staal met zwarte accenten maakt iedere woning net dat beetje luxer.

Skygate_-_Enkele_Stalen_Taatsdeur_-_Almere_07.jpg

In elke ruimte
Dat een binnendeur van Skygate mooi staat in elke woonstijl, staat dus buiten kijf. Maar deze binnendeuren passen ook létterlijk in ieder interieur. Zo’n veelzijdige taatsdeur staat bijvoorbeeld goed in verschillende ruimtes: van je keuken tot de hal, en van de eetkamer tot het woongedeelte van je huis. Omdat de deur 90 graden opent naar beide zijden, kan een taatsdeur vrijwel overal geplaatst worden. Zo maak je van bijvoorbeeld je keuken in een handomdraai een afgebakende ruimte, terwijl je door een glazen deur toch een ruimtelijk gevoel behoudt. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Skygate_-_Noordwijk_-_Enkele_Taatsdeur_Vast_paneel.jpg

Veilig en van hoge kwaliteit
Naast het mooie uiterlijk van de deuren van Skygate, zijn deze deuren ook hartstikke veilig. Omdat de deuren zijn afgewerkt met 7mm veiligheidsglas en zijn voorzien van een speciaal 'soft close' mechanisme, is een prettig en betrouwbaar gebruik gegarandeerd. Ook zijn de deuren verkrijgbaar in verschillende hoogtes, zodat er voor elke gebruiker een betaalbare optie beschikbaar is. De zachte demping van de binnendeuren zelf ervaren of gewoon wat interieurinspiratie opdoen? Je bent van harte welkom in de showroom van Skygate.

Skygate_-_Den_Haag_-_Enkele_Taatsdeur.jpg

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide