Een serre is een aanbouw aan de achter- of zijkant van je huis en bestaat voor het grootste deel uit glas. Een serre vergroot je kamer dus niet alleen, het zorgt er ook voor dat er werkelijk een zee van daglicht je huis in komt. En schijnt de zon een klein beetje, dan verwarmt het je kamer ook nog eens. Niet gek dus dat veel mensen een serre hoog op het verlanglijstje hebben staan. Maar wat kost een serre aanbouw en wat is de beste manier om een serre te financieren?

In één klap je huis omtoveren in een moderne loft, die zo midden in een hippe stad als Stockholm of New York zou kunnen staan? Dat kan met bijzondere loftdeuren! Of je nu voor staal, spiegelend glas of hout kiest, voor tweedehands of nieuw: loftdeuren zijn dé trend op interieurgebied. Deze prachtige schuifdeuren staan prachtig in een tal van woonstijlen. Voor welk type loftdeur kies jij?

Rolluiken zijn voor meerdere doeleinden onmisbaar voor jouw woning. Een rolluik is ten eerste zonwerend. Niet alleen maakt dat je slaapkamer goed donker om er vervolgens prettig in te kunnen slapen, maar ook om je kamer koel te houden tijdens de warme zomermaanden. En in de winter is een rolluik juist isolerend waardoor de warmte in huis blijft en de kou van buiten geweerd wordt.

De juiste deuren geven je huis karakter. Ze zijn de kers op de taart voor bepaalde woonstijlen, geven meer privacy of juist meer licht in je interieur en kunnen in sommige gevallen zelfs je huis meer waard laten worden. Ben jij van plan om je deuren te vervangen voor een trendy of een beter passend exemplaar, of wil je gewoon wat inspiratie opdoen? Wij zetten de deurtrends van dit moment voor je op een rij.

De zomer heeft plaatsgemaakt voor de herfst en dat betekent dat het weer tijd is om ons interieur najaar-proof te maken! Bij een nieuw seizoen horen natuurlijk ook een aantal leuke woontrends. Wij hebben drie leuke woontrends voor je op een rijtje gezet waarmee direct meer sfeer kan toevoegen in je woning! 

Vroeger werden de meeste garages bij oplevering van een kanteldeur voorzien. Tegenwoordig is dat wel anders en is het aantal garagedeuren waaruit je kunt kiezen flink uitgebreid. Sta je op het punt om je oude garagedeur te vervangen of ga je voor het eerst een garagedeur kopen? Dan is dit artikel het lezen absoluut waard. We bespreken namelijk een aantal vragen die je aan jezelf kunt stellen, waarmee je voor jezelf kunt vaststellen welke garagedeur je het beste kunt kiezen.

De verbinding tussen jouw tuin en woning kun je door verschillende manieren versterken. Bijvoorbeeld door gewone deuren te plaatsen of te kiezen voor openslaande tuindeuren, een schuifwand, vouwwand of een schuifpui. Iedere oplossing heeft zijn eigen uitstraling en voordelen. Om je te inspireren hebben wij een aantal mogelijkheden voor je op een rijtje gezet.

Net een nieuwe woning betrokken? Een van de leukste dingen aan verhuizen is het ontwerpen van je eigen naambordje. Maar ook als je niet bent verhuisd, is een nieuw huisbord altijd een goed idee. Met een uniek naambordje verwelkom je niet alleen je gasten, maar zorg je er ook voor dat jij en je gezin zich thuis voelt. Hier zijn 10 ideeën voor leuke, persoonlijke naambordjes.

Ieder jaar investeren duizenden mensen in een lichtkoepel. De lichtkoepel is niet voor niets ontzettend populair. Deze koepel brengt namelijk diverse voordelen met zich mee. Welke voordelen dit zijn, lees je op deze pagina.