Bij Topdeuren kunt u een voordeur kopen, terwijl u de keuze hebt uit een fantastisch assortiment voor de entree van uw woning. We hebben moderne, strakke deuren gemaakt van verschillende materialen, van traditionele tot meer eigentijdse moderne ontwerpen en afwerkingen die passen bij de uitstraling van uw huis. We bieden hulp bij het kiezen van een geschikte deur. Dit omvat ook alle accessoires die een groot verschil maken, zoals scheidingswanden en hordeuren.

Licht in huis is erg fijn. Het zorgt ervoor dat je meubels en kleuren goed uitkomen en daarnaast geeft licht ook energie. Het doet dus ook iets met onszelf! Met lampen kun je het al erg licht maken in huis, maar er zijn nog veel meer mogelijkheden om het licht te maken in huis. Vooral in een aanbouw is het fijn om wat meer licht te hebben.Benieuwd hoe je hiervoor kunt zorgen? Lees dan mee ;-).

Zeer irritant. Zoemende muggen in de slaapkamer, van steekmuggen op het terras, van wolken muggen bij het meer. Wat kun je het best doen tegen muggen?

Het is voorjaar! Heerlijk! De tijd van de voorjaarsschoonmaak ook. Zeker nu we met z’n allen thuis zitten tijdens de coronacrisis is het fijn om iets te doen te hebben. We gaan zelfs voor de lol de ramen wassen. Nou ja, voor de lol… Als je blijft wrijven en poetsen omdat die vlek op je raam maar niet weggaat, dan is de lol er gauw af. Maar, zit de vlek wel op het raam?

In Nederland zijn helaas nog altijd veel slotenmakers actief die niet betrouwbaar zijn. Bovendien kan het lastig zijn om deze onbetrouwbare slotenservices te herkennen. Dit kan al helemaal moeilijk zijn als je haast hebt of in paniek bent, wat mogelijk het geval is als je buitengesloten bent.

Op een zonnige zomerdag kunnen de temperaturen vaak erg oplopen. Buiten is het heerlijk en hier genieten we onbekrompen van. Je woning heeft het echter wel te voorduren met deze warme zonnestralen. De binnentemperatuur stijft exponentieel en de warmte is hierna vaak moeilijk weg te krijgen.

Kijk eens naar de deurklinken in de hal. Stel je voor dat het standaard aluminiumbeslag vervangen wordt door retro jaren ’30 deurklinken met een stijlvolle uitstraling. Ineens komt het hele interieur samen, ineens vormt de hal een geheel! Wist jij dat deurbeslag zoveel kan doen voor je woning?

Je woning een complete look geven, hoeft gelukkig niet ingewikkeld te zijn – en ook niet onbetaalbaar. Natuurlijk kun je aan de slag met woonaccessoires om je huis een make-over te geven, maar er is ook een manier om in één klap je inrichting helemaal af te maken. Heb jij wel eens nagedacht over een nieuwe binnendeur? Zo geef jij je huiskamer, hal of ensuite een unieke upgrade.

Een serre is een aanbouw aan de achter- of zijkant van je huis en bestaat voor het grootste deel uit glas. Een serre vergroot je kamer dus niet alleen, het zorgt er ook voor dat er werkelijk een zee van daglicht je huis in komt. En schijnt de zon een klein beetje, dan verwarmt het je kamer ook nog eens. Niet gek dus dat veel mensen een serre hoog op het verlanglijstje hebben staan. Maar wat kost een serre aanbouw en wat is de beste manier om een serre te financieren?