De meeste mensen in Nederland bewonen een woning waarbij zij geen invloed hebben gehad op de indeling of het ontwerp. Door middel van verbouwingen kan een woning meer naar eigen smaak worden aangepast, maar de basis blijft hetzelfde. Voor wie echt zijn of haar droomhuis wil realiseren is er vaak maar één optie: een eigen stuk grond kopen en daar een geheel nieuwe woning op laten bouwen.

Betrek je binnenkort een nieuwbouwwoning? Of laat jij je huidige woning compleet renoveren? Dan hangt aan de nieuwe inrichting waarschijnlijk een hoog prijskaartje. Want naast de inrichting van de woning zelf, zal je moeten investeren in andere zaken. Denk hierbij aan behang of verf voor de muren en een vloer voor de verschillende woonruimtes. Kies in dit geval voor een gietvloer. Het kost namelijk relatief weinig tijd om deze te vloer te laten leggen, is sterk en slijtvast en heeft hierdoor een lange levensduur.

Wanneer u gaat verbouwen of renoveren en niet alles zelf wilt doen dan is het handig om een aannemer in de arm te nemen. De aannemer is dan verantwoordelijk voor het hele project. De aannemer neemt u veel werk uit handen maar dat is ook risicovol. Zij moeten er immers voor zorgen dat de verbouwing goed verloopt. Wanneer zij dit niet goed doen en er met de pet naar gooien wordt uw verbouwing hoogstwaarschijnlijk een ramp. Dus hoe vind u een goede én betrouwbare aannemer voor uw verbouwing? Kijk eens op de site van Aannemer-gigant.nl. Wij staan voor u klaar met gekwalificeerd en gecertificeerd personeel voor elke renovatie of verbouwing.

Het Friese dorp Wolvega breidt uit in de Lindewijk, waar verschillende nieuwbouwprojecten worden gerealiseerd onder de noemer ‘Mooi Wonen in Wolvega’. Verschillende van deze projecten komen van de hand van Delfsma Bouw & Ontwikkeling, de bouwtak van Betsema Groep uit Balk. Zo ook acht moderne vrijstaande woningen aan Het Heideblauwtje, pal aan het water en de natuur. De kavels van 520 vierkante meter aan Het Heideblauwtje waren misschien wel de mooiste die beschikbaar waren voor bebouwing bij de uitbreiding, zodat Betsema Groep er een passend type woning bij heeft ontwikkeld. Behalve de ruime en comfortabele indeling is ook veel aandacht besteed aan de isolatie en duurzaamheid van de woningen. Zo zijn de kopers helemaal klaar voor de toekomst.

Jij bent toe aan een nieuwe woning. Maar weet je al wat je nu eigenlijk wilt? Er zijn heel veel verschillende typen huizen, elk met hun voor- en nadelen. En natuurlijk heeft ook de omgeving er alles mee te maken. Als jouw droomhuis op de verkeerde plek staat, word je er vast niet zo gelukkig van. Op zoek naar een nieuwe woning? Zó doe je inspiratie op!

Zelf alles doen is wel zo gemakkelijk. U houdt zo de touwtjes in handen om uw huis helemaal naar eigen wens te bouwen. Krab wel even achter de oren bij die ‘zelf doen’-gedachte. De realiteit is dat u meer dan twee handen vol hebt met vaak iets teveel touwtjes: een ontelbaar aantal beslissingen die u tegelijkertijd moet nemen, waardoor de tijd alleen nog maar gevuld wordt met regelen en u voor de leuke (bouw)dingen geen energie meer hebt. Laat staan voor de geliefden thuis waar geen kwaliteit-tijd meer mee doorgebracht wordt. De lazy zondagen worden opgeofferd, want de duizend regeldingen voor de verbouwing gaan voor alles. 

Na jaren van economische misere zien we nu eindelijk weer een lekkere groei van de econmomie en dat is gunstig want we hebben minder werkeloosheid, er komen weer veel mooie nieuwe ondernemingen bij en ook de huizenmarkt zit weer flink in de lift. Deze laatste is zelfs zo ontzettend hard gegaan het afgelopen jaar dat we in sommige steden al van een woningtekort spreken.

Wonen in Woerden; je staat waarschijnlijk niet gelijk te trappelen. Dat heeft op dit moment nog puur met onwetendheid te maken. En waarschijnlijk met het feit dat er niet veel bijzonders is aan deze gemeente. Want wist je dat Woerden bekend staat als ‘meest gemiddelde gemeente van Nederland’? Marktonderzoekers doen er vaak hun onderzoek, omdat de bevolking er zo standaard is. Niet alleen de bevolking is gemiddeld, maar de hele stad. Met zo’n 35.000 inwoners is het net geen échte stad, maar ook geen dorp meer.