1312
Kunststof kozijnen: diverse kleuren

Waarschijnlijk wist u al dat kunststof kozijnen uitermate geschikt zijn om uw woning blijvend onderhoudsarm te maken. Doordat ze gemaakt zijn van zeer duurzaam materiaal, hoeft u de kunststof kozijnen alleen maar eens in de zoveel tijd even af te nemen en dan zijn ze weer schoon. En misschien denkt u ook dat kunststof kozijnen alleen maar in wit te krijgen zijn. Gelukkig is dat een misverstand.

Kleuren met houtmotief
Het mooie van kunststof kozijnen is, is dat ze tegenwoordig in veel verschillende kleuren leverbaar zijn. De meest gangbare kleuren zijn: Wit Crème wit  Antraciet  Donkergroen  Staalblauw  Rood

En dan kan de kleur van kunststof kozijnen ook nog worden gecombineerd met een hout motief. Dit is mogelijk door het profiel van het kozijn te bekleden met Renolit folie. Hierdoor het kozijn niet te onderscheiden is van een echt houten kozijn. U hebt dan de kleur die past bij uw woning, de warme natuurlijke uitstraling van hout en dat gecombineerd met de enorme voordelen van kunststof. Kunststof kozijnen zijn duurzaam (recyclebaar), onderhoudsvrij en geluiddempend.

Klassiek of modern
U kunt bijvoorbeeld kiezen voor de klassieke combinatie van een donkergroen draaideel met een crème wit kader. Maar een andere mogelijkheid is een draaideel van antreciet grijs met een wit kader, dit heeft een wat modernere uitstraling. Donkergroen, antraciet, staalblauw en rood zijn standaard leverbaar, maar ook monumentenblauw of -groen, donkerrood en ivoor kunnen gemaakt worden. De binnenkant van het kunststof kozijn is normaal gesproken in wit of crème wit, zodat het past bij het kader. Andere kleuren zijn vanzelfsprekend ook mogelijk, want het kozijn moet natuurlijk wel bij de inrichting van uw huis staan. In de webshop van Creon Kozijnen kunt u aangeven of u de binnenkant glad of met houtmotief (Renolit folie) wilt hebben.

Kleur op aanvraag
Kiest u toch liever voor een andere (niet standaard) kleur? Geen probleem! Creon kan vrijwel alle kleuren kunststof kozijnen leveren. Zo creëert u al snel uw eigen sfeer en krijgt uw huis precies die moderne of juist klassieke uitstraling die u wenst. Als u nog andere vragen hebt of inspiratie wilt, wij zijn altijd bereid om mee te denken.

Neem contact op met één van onze adviseurs via het maatwerkformulier, dan helpen we u graag verder.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners