941
Online eenergie aanbiedingen vergelijken

Met de komst van internet zijn we door de jaren heen een stuk prijsbewuster geworden. Er worden online immers steeds meer tools aangeboden waarmee we de prijzen van verschillende dienstverleners met elkaar kunnen vergelijken. En gelukkig ook maar want een beetje onderlinge concurrentie kan absoluut geen kwaad en kan zeer gunstig uitpakken voor onze portemonnee. Alles wat je maar zou willen vergelijken is online te vergelijken, zo ook de energie aanbiedingen!

 

Vroeger hadden we in Nederland slechts enkele energie aanbieders. De energieleveranciers Nuon, Eneco en Essent waren de grootste. Elk gebied in Nederland had zijn eigen energieleverancier en als inwoner had je dan ook niets te kiezen. In 2004 kwam hier verandering in, toen werd de energiemarkt geliberaliseerd. Dat wil zeggen dat er ook andere energiemaatschappijen de markt mochten betreden zodat er meer concurrentie zou ontstaan. We waren niet meer verplicht verbonden aan een bepaalde energieleverancier maar konden sindsdien zelf onze aanbieder kiezen.

Langzaamaan kwamen er nieuwe namen op de markt zoals de inmiddels ook al wat grotere Oxxio, Greenchoice of NLE maar we zien ook een toename in het aantal kleinere energieleveranciers zoals Budget Energie, Pure Energy of Powerpeers.

Door de opkomst van het internet werd het voor de consument steeds gemakkelijker om een energie leverancier te kiezen. Neem bijvoorbeeld de website energie-aanbiedingen. Deze website verzamelt alle actuele energie aanbiedingen zodat je deze gemakkelijk met elkaar kunt vergelijken en de beste deal voor jou situatie kunt kiezen.

Omdat consumenten nu zo gemakkelijk online energie aanbiedingen met elkaar kunnen vergelijken is er werk aan de winkel voor de energiemaatschappijen. Zij willen allemaal die ene klant binnenhalen en verzinnen tegenwoordig de meest ludieke acties om je als klant aan hen te binden. Zo kan je met een beetje vergelijken al snel een hoge korting op je energietarief binnenslepen of genieten van een mooi welkomstcadeau. Vaak regelen zij ook nog eens de overstap voor je als je wilt overstappen naar een andere energieleverancier.

Best interessant dus om zo nu en dan eens de actuele energie aanbiedingen met elkaar te vergelijken!

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners