654
Goedkoper uit met de juiste energieleverancier

Zit jij al een tijdje bij dezelfde energieleverancier en vind je het een gedoe om te wisselen van energieverstrekker? Er zijn genoeg mensen die het switchen van leverancier lastig vinden. Toch blijkt uit onderzoek van de Consumentenbond dat driekwart van de ondervraagden wel eens is overgestapt naar een andere maatschappij. Het is makkelijker dan de meeste mensen denken en je kunt het ook vaker doen dan je denkt. Als je overstapt bespaar je op jaarbasis flink op je energiekosten. Dat wil toch iedereen? Nu rest alleen nog de vraag: Dat vergelijken, hoe werkt dat nou?

Vergelijken: Hoe gaat dat?

Eén van de manieren waarop je kunt overstappen is door gebruik te maken van vergelijkingswebsites. Er zijn verschillende van zulke websites en een voorbeeld hiervan is de Energievergelijker. Dit platform werkt op een eenvoudige wijze, want hij doet het vergelijken praktisch voor je. Het enige dat jij nog hoeft te doen:

  • Je begint met het invullen van je postcode en huisnummer;
  • Je geeft aan bij welke energiemaatschappij je zit;
  • Daarna vermeld je met hoeveel personen je in huis woont (of mocht je het precieze gebruik weten, geef je dat hier aan);
  • Je klikt de optie of je zonnepanelen hebt aan of uit;

Tot slik klik je op “vergelijk energieprijzen” en dan berekent De Energievergelijkerop basis van de bij jouw verbruik passende goedkoopste energieleverancier. De gunstigste energiemaatschappij staat bovenaan het overzicht en daaropvolgend komen de nummer twee, nummer drie, enzovoort. Er wordt naast de energiekosten per jaar, ook per energiemaatschappij aangegeven welke kortingen je krijgt en hoeveel geld je bespaart.

Voordelen van vergelijken:

Hieronder is voor jou nog even op een rijtje gezet welke voordelen het vergeljiken heeft:

  • Je kunt het zelf, je hebt niemand anders nodig
  • Het is makkelijk en snel online te doen
  • Je kunt jaarlijks veel geld besparen op je energiekosten

Kortom, wil je besparen op je energiekosten? Dan weet je nu dat het overstappen en vergelijken veel simpeler is dan je denkt. Aan de slag dus!

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners