488
Energie besparen? Ga isoleren met dubbel glas!

Goedkoper wonen willen we allemaal. We zijn en blijven Nederlanders en besparen graag waar dat kan. Soms betekent dat ook dat je eerst moet investeren in je huis om op lange termijn veel te besparen. Isoleren is zo’n belangrijke investering. Door je woning te isoleren blijft de warmte binnenshuis en wordt er spreekwoordelijk niet meer voor de mussen gestookt. Een goede manier om te isoleren met je woning is met behulp van HR++ dubbel glas. Dit is speciaal isolerend glas.

Waarom isoleren met dubbel glas?

Isoleren kan op verschillende manieren, maar lang niet alle maatregelen zijn makkelijk en snel toegepast. Het grote voordeel van (dubbel)glas is dat dit bijna altijd past zonder ingrijpende maatregelen. Zo hoeft in veel gevallen het kozijn bijvoorbeeld niet eens vervangen te worden. Maak je een afspraak bij een glasbedrijf, dan komt er altijd een glaszetter langs om te kijken welk type dubbel glas gaat passen in je bestaande kozijnen.

Werking en voordelen van HR++ glas

HR++ glas is het best isolerende dubbel glas van het moment. Het glas bestaat uit twee glasbladen met daartussenin een spouw gevuld met edelgas en een metaalcoating. Deze zorgen ervoor dat de warmte binnenshuis wordt teruggekaatst en de kou buitenshuis blijft. Op koude winterdagen blijft het een stuk warmer in huis, zonder al te veel te moeten stoken. Dan komen we meteen uit bij het eerste en misschien wel belangrijkste voordeel: heb je HR++ glas laten plaatsen dan scheelt het stoken en dus stookkosten. Je gaat enorm besparen op je energierekening. Ander voordeel is dat je wooncomfort aanzienlijk stijgt. Frisse tocht en koudeval verminderen sterk. Daarboven op komt nog eens dat je woningwaarde stijgt. Ben je van plan om binnen nu en een aantal jaar je huis te verkopen, dan zal deze mooie investering in positieve zin worden meegerekend in je woningwaarde.

HR++ glas laten plaatsen

Ben je overtuigd om te isoleren met HR++ glas dan kun je altijd een offerte opvragen, zo weet je van tevoren waar je aan toe bent. Ga je akkoord, dan komt er een glaszetter bij je over de vloer om alles op te meten en je eventueel extra te adviseren. Het glas zal dus altijd passen! Verander je je hele huis naar HR++ dubbel glas? Dan is dit meestal in twee dagen gedaan.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners