1254
De toekomst voor mobiliteit; laadpalen aan huis

Je steeds ze steeds meer en meer op de weg: elektrische auto’s. Niet zo gek, want deze voertuigen zijn hartstikke voordelen voor zowel milieu als bestuurder. Je kunt steeds mooiere modellen kopen van verschillende merken, met een beetje geluk met subsidie. Maar – zo’n elektrische auto moet natuurlijk ook opgeladen worden. Wel zo fijn, als je dan een laadpaal aan huis hebt. In dit artikel vertellen we je er alles over.

De voordelen van een laadpaal aan huis

Het grootste voordeel van een laadpaal aan huis is natuurlijk dat je altijd je elektrische auto op je eigen terrein hebt. Zo kun je jouw auto in de gaten houden en hoef je nooit ver te lopen om een ritje te maken. Heerlijk! Maar het is ook natuurlijk heel fijn dat je nooit meer in de rij hoeft te staan om je elektrische auto op te laden – je bent tegenwoordig dus lang niet meer de enige met een elektrische groene auto – en dat je dus elke keer gegarandeerd je auto vol kunt laden met elektriciteit. Daarbij hoef je geen rekening te houden met tijdstippen; je kunt je auto altijd ’s avonds opladen, zodat hij in de ochtend weer vol stroom zit. Wel zo fijn. Daarbij kun je, als je het helemaal groen wilt aanpakken, ook kiezen om je auto te gebruiken om zonne-energie in op te slaan en kun jij je elektrische wagen aansluiten op je slimme huis – door hem bijvoorbeeld alleen te laten opladen in de daluren.

Zo regel je het

Wil je ook altijd met een volle batterij van huis gaan? Gelukkig is het niet heel ingewikkeld om een laadpaal aan huis te laten plaatsen. Een specialist komt dan je laadpaal installeren en beantwoordt al je vragen en denkt graag met je mee. Wil je weten wat een laadpaal bij jou thuis zou kosten en vrijblijvend eerst wat laadpalen offertes vergelijken? Vraag dan gratis offertes aan via deze link.  Zo gepiept, dus, die laadpaal.

Goed voor het milieu én je portomonee

Er zijn dus een hoop redenen om die laadpaal aan huis te laten installeren. Ga jij ook voor een groene wereld door elektrisch te rijden? Maak het jezelf dan nog makkelijker en comfortabeler door een laadpaal bij je woning neer te zetten. Daar krijg je – letterlijk een figuurlijk – een volle batterij van!

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners