1398
Twee linkerhanden? Zo komt het altijd goed met je klus
Gepubliceerd: 13-05-2020

Als je gek bent op het veranderen van je interieur, komt daar wel eens een klusje bij kijken. Het internet staat vol met inspirerende do ityourself projecten en je kunt bij de bouwmarkt zo’n beetje alles kopen om zelf je droomhuis te bouwen.

 

Maar wat nu als je iets in je badkamer of keuken wilt veranderen, maar niets weet van leidingen? Of als je gewoonweg twee linkerhanden hebt wat klussen betreft? Geen probleem – in dit artikel vertellen we hoe het altijd goed zal komen met je klus! Via Zoofy kun je namelijk altijd een vakman vinden die je kan helpen.

Als het even niet lukt
Jij wilt natuurlijk dat je huis tip top in orde is. Of het nu gaat om een lekkende gootsteen of een andere reparatie, of juist om een mooi project – wat dacht je van een bijzondere lampenverzameling boven de eettafel – klussen is niet voor iedereen weggelegd. Gelukkig kun je, ook als je twee linkerhanden hebt, alle klussen in je huis oppakken. Met het platform Zoofy schakel je in een oogwenk een bekwame vakman in, die jouw klus met beide klushanden aanpakt. Zo weet je zeker dat die nieuwe lamp goed wordt opgehangen, dat je afwasmachine niet meer zal lekken of dat je zonder kleerscheuren dat do ityourselfproject kan afronden – ook al heb je het dan niet helemaal zelf gedaan… Klussen in huis die nog net te moeilijk zijn om zelf te doen, dat zijn klussen die de vakmannen- en vrouwen van Zoofy graag oppakken.

Verschillende vakmannen
Verschillende klussen vragen om verschillende vakmannen. Voor het bouwen van een speeltoestel heb je weer andere kennis nodig dan het aanleggen van een nieuwe leiding, natuurlijk! Van een loodgieter tot een behanger: Zoofymatched je klus met een passende expert. Zo hoef je niet uren rond te bellen, maar heb je in één klik een overzicht van beschikbare klusjesmannen- en vrouwen bij jou in de buurt die je kunnen helpen met jouw specifieke klus. Staat je klus niet in het overzicht? Dan kun je ook een klusjesman per uur boeken, zodat je klus niet blijft liggen. Wel zo handig!

Geen gedoe, alleen gemak!
Als je wilt klussen zonder gedoe, zit je bij Zoofy goed. Het enige wat je hoeft te doen is je klusaanvraag online te versturen. Beschikbare professionals uit je buurt komen je helpen voor een eerlijke prijs. Naderhand kun jij de factuur gemakkelijk voldoen via Ideal of gewoon via een Tikkie. Fijn: er worden geen voorrijkosten gerekend. Zoofy biedt ook 100% kwaliteitsgarantie en is natuurlijk verzekerd voor eventuele ongelukken. Geen gedoe, alleen gemak, dus.

inspiratiebrochures1.png

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide