Een keer per maand geeft bouwmarkt KARWEI een handige klustip op Wonenonline. Deze keer laat kluscoach Patrick zien hoe je een maatwerk schuifdeurkast van Storemax monteert. Heb je wat extra opbergruimte nodig? Denk dan eens aan een maatwerk kastenwand. Bij KARWEI bestel je de schuifdeuren en het kastinterieur van Storemax in iedere gewenste afmeting en kleur.

Rollers of kwasten? Er zijn verschillende kwaliteiten verkrijgbaar. Wij hebben de eigenschappen eens voor u op een rijtje gezet.

Schuurmiddelen
Voordat u gaat schilderen dient u de ondergrond goed te schuren. Er zijn verschillende soorten schuurpapier verkrijgbaar.

Een keer per maand geeft bouwmarkt KARWEI een inspirerende tip op Wonenonline. Deze maand laat KARWEI styliste Marie-Gon de laatste trends in tuinmeubelen zien. Nog niet eens zo heel lang geleden zag je in praktisch iedere tuin hetzelfde tuinmeubilair: een hard plastic tafel met klapstoelen, in de standaardkleuren wit of groen. De laatste jaren is er op het gebied van tuinmeubelen echter veel veranderd. De trend om s zomers het leven steeds meer naar buiten te verplaatsen, heeft er voor gezorgd dat er tegenwoordig veel meer aandacht aan tuinmeubelen wordt besteed. In kwaliteit en uitstraling doet het moderne tuinmeubilair dan ook nauwelijks meer onder voor het meubilair binnenshuis.

Een keer per maand geeft bouwmarkt KARWEI een handige klustip op Wonenonline. Deze keer laat kluscoach Gerrie zien hoe je plinten plaatst. Een strakke laminaatvloer is pas écht af met een paar mooie plinten. KARWEI verkoopt ze in allerlei soorten en maten. En in vele trendy kleuren.

Een keer per maand geeft bouwmarkt KARWEI een inspirerende klustip op Wonenonline. Deze maand leggen we laminaat.

Het stukadoren met de troffel is voor de beginnende klusser een moeilijke, maar vaak wel een gewilde vaardigheid. Hiermee kunt u de basis leggen voor prachtige muren. En mooie wanden brengen sfeer in elke kamer. Stukadoorsmortel is in veel soorten verkrijgbaar. Rotband geeft de ideale gladde ondergrond voor behang, sierpleister en structuurverf. Geelband is iets grover en meer geschikt voor gekorreld schuurwerk. Beide zijn bruikbaar op elke steenachtige ondergrond.

Handig in eigen huis
Tip: Wilt u uw oude gemetselde muren vlak maken? De beste afwerking is een ouderwetse raaplaag. U koopt bij uw bouwmarkt zakken natte specie: een mengsel van kalk en zand. Samen met water en cement krijgt u een smeuïg geheel dat een prima basislaag voor uw muur is. Let wel op, deze stuclaag kunt u niet op gips of gasbeton zetten!

Het benodigde gereedschap:

Een keer per maand geeft bouwmarkt Karwei een inspirerende klustip op Wonenonline. Deze maand gaan we tochtwering aanbrengen.

Een keer per maand geeft bouwmarkt KARWEI een handige klustip op Wonenonline. Deze keer plaatst kluscoach Patrick een schutting. Wil je wat meer privacy in je tuin? Bij KARWEI vind je tuinschermen in allerlei soorten en maten. En in de klusvideo leer je hoe je de schutting zelf eenvoudig plaatst.

Een keer per maand geeft bouwmarkt Karwei een inspirerende klustip op Wonenonline. Deze maand gaan we behangen.