Nederland staat vol onafgemaakte klusjes blijkt uit onderzoek* van de decoratieve bouwmarkt Karwei in samenwerking met online klusplatform Zoofy. Zeven op de tien Nederlanders stopt met een klus terwijl hij/zij nog niet helemaal klaar is. Niet verder kunnen met een klus is al frustrerend genoeg voor de klusser zelf, maar blijkbaar ook voor de omgeving. Bijna de helft (46%) vindt het namelijk vervelend als zijn of haar partner een klus halverwege neerlegt. 

Als je op zoek bent naar een goede ladder, kom je ook de telescoopladder tegen. Dit type ladder is heel anders dan de andere ladders. Maar wat is nu eigenlijk een telescoopladder? En waarom is dit type ladder zo populair? Hier vind je alle voordelen van een telescoopladder.

Een schuur in de tuin is natuurlijk geweldig fijn: het geeft je alle mogelijkheden om je gereedschap goed op te bergen en allerlei leuke klussen op te pakken. Maar door al het werk dat hier verricht wordt kan een schuur ook snel een rommeltje worden. Dus hoe zorg je er nu voor dat je jouw schuur netjes en overzichtelijk houdt? We geven je een aantal handige tips.

De rolsteiger; er zullen weinig klussers zijn die niet op een dergelijke stellage gewerkt hebben. Tijdens de werkzaamheden aan het dak, of tijdens het verven zorgt deze stellage voor een veilige werkomgeving. De aankoop van een steiger is een kostenpost, maar kan anderzijds ook veel opleveren. In deze blog gaan het onderwerp rolsteigers nader met u bespreken en waarom deze aankoop veel plezier op zal leveren!

Een verbouwing kost vaak al een hoop geld en de totale kosten kunnen vaak enorm oplopen. Zo kost een aannemer geld en ook de vaklui die het werk uitvoeren moeten worden betaald. Wil je geld besparen tijdens een verbouwing dan kun je allereerst minder werk uitbesteden en meer zelf uitvoeren als je een beetje handig bent. Daarnaast is het een sim idee om de kosten te drukken door de keuze voor de bouwmaterialen die je gebruikt. Hieronder zijn een aantal tips te vinden die je helpen bij het vinden van de juiste en voordelige bouwmaterialen die passen bij jouw renovatie of bouwproject.

Wanneer je zelf nogal eens in of aan het huis klust ontkom je er niet aan: zo nu en dan moet je de hoogte in. Een dakgoot repareren, het plafond in een trappenhuis schilderen, de lampen vervangen of de kozijnen aan de voorgevel verven. Werk veilig en kies voor een sterke ladder of steiger! Wij vertellen je er meer over.

De muren overschilderen, een laminaatvloer leggen of de badkamer zelf betegelen: er zijn talloze klussen in en rondom huis te bedenken. Maar hoe breng je die tot een goed einde? Door aan deze drie punten serieuze aandacht te geven: voorbereiding, gereedschap en veiligheid.

Een nieuw huis gekocht, dat je flink wil gaan verbouwen? Of heb je nog achterstallige klussen in het huis waar je al jaren woont? Van verven tot een nieuwe vloer leggen; van zelf doen tot meekijken met de klusjesman: met een paar handige tips gaat alles beter.

Een verbouwing neemt vaak veel tijd in beslag. Laminaat leggen, een badkamer verbouwen of een keuken in elkaar zetten zijn taken die vaak op de lijst naar voren komen. Eenmaal klaar dan blijven de kleine vervelende afwerk klusjes over. Hier hebben we vaak geen zin meer in en kijken we enorm tegenop.